Om Lill

Jeg begynte min Kundalini Yoga praksis i Melbourne (Australia) i 2003 hos Har Jiwan og har siden den gang praktisert Kundalini Yoga jevnlig. Jeg har en internasjonal sertifisering som Kundalini Yoga Lærer. Utdanningen tok to år og jeg var elev hos Viveka og Maja, Kundaliniyoga Institutet i Sverige.

Jeg har i 20 år jobbet som teaterinstruktør/regissør og teaterprodusent, men fra høsten 2012  gjorde jeg et skifte i livet mitt hvor jeg ønsket å fordype meg enda mer i yoga og meditasjon.

Gjennom Kundalini Yoga har jeg selv erfart hvor enormt viktig det fysisk, psykiske og spirituelle samspillet er. Jeg opplever at jeg er mer styrket både fysisk og psykisk til å tåle hverdagens små og store utfordringer gjennom å prakstisere Kundalini Yoga. Jeg er mer tilstede i mitt eget liv på godt og vondt, og jeg kan ta valg som er mer rett for meg som får meg i den retningen jeg vil: Kanskje litt klisjé men gjennom å praktisere Kundalini Yoga opplever jeg i stor grad fred, ro og harmoni med meg selv og mine omgivelser.

Jeg jobber som frivillig gruppeleder på Nettverk Etter Soning (Oslo Røde Kors)Yoga Etter Soning hvor jeg underviser yoga og meditasjon til straffedømte kvinner og menn. Jeg er ansvarlig for å utvikle Yoga Prosjektet slik at flere innsatte kan nyte godt av å praktisere yoga og meditasjon under og etter soning.

Utover dette underviser jeg grupper og personer gjennom ulike prosjekter, og jeg gir privat timer til både grupper og enkeltpersoner.

I April 2014 starter jeg på min utdanning for å lære meg Sat Nam Rasayan – en healing metode innen Kundalini Yoga. Jeg har til nå gjennomført Kundalini Yoga nivå 2 sine fire av fem moduler:»Conscious Communication», «Authentic realtionships», «Mind and Meditation», “Stress and vitality”  og «Lifestyles and Lifecycles». I tillegg til dette fullførte jeg en Elemental Yoga Terapi modul på Bali høsten 2014.

Jeg brenner for tilstedeværelse og dette er mitt utgangspunkt for workshoper og kurs jeg holder. Tilstedeværelse gir ro, konsentrasjon, karisma, harmoni og bevissthet rundt eget liv.

Jeg elsker å møte mennesker, å snakke med mennesker og jeg elsker å undervise i Kundalini Yoga. Det er utrolig inspirerende og utviklende å få møte så mange forskjellige mennesker med så mange ulike historier. Jeg lærer så mye som jeg aldri ville ha lært hadde det ikke vært for denne muligheten til å være til service i yogaens navn. Tusen takk!!

Sat Nam!

Velkommen til alle!!

Leave a Reply

Name *

Website