Gi litt mer f…!

Det knyter seg i magen, pusten blir borte, nesten som om du slutter å puste i håp om at når du trekker inn neste gang så er alt over; alle bekymringene dine er tatt av vinden. Det står visst på repeat, fordi neste gang du puste inn så er knuten i magen der fremdeles sammen med en stramhet i brystet. Tankene har gått helt amok og det grenser mot angst. Du sover dårlig og  puste er anspent fordi alle bekymringer tar så stor plass i deg.

Det er slitsom å konstant ha en bekymring hengende over seg. Kanskje er dette tanker som kverner hos deg, og som er blitt til bekymringer:

  • Er jeg bra nok?
  • Ser jeg bra nok ut?
  • Er jeg flink nok?
  • Har jeg gjort nok?
  • Sa jeg det rette?
  • Hvordan skal jeg får råd til å kjøpe sesongkort til barna i år?
  • Rekker pengene til mat?
  • Har jeg nok til husleie?
  • Hvorfor puster jeg så rart?
  • Hva var det klikket i kneet?

Listen kan være UENDELIG lang. Tankene kverner om alt, den minste lille ting. Noe viktig finns det innimellom alt tankekaoset, men 90% av det vi bekymrer oss for skjer ikke. Det skjer ikke!!!!! Er det ikke på tide å gi litt mer f… da?

Gir du mer f… så gir du mer plass for dine intuitive kapasiteter fordi du slapper mer av og gir rom til at intuisjonen kan ta mer plass i livet ditt. Det du fokuserer på det vokser, og bekymrer du deg for økonomien så vil disse bekymringene vokse. Gir du fokus til det du vil skal være din økonomiske situasjon, for eksempel økonomisk frihet, så er det det som vokser.

Å gi litt mer f… handler også om å gi deg 100% hen i tillit til at Universet holder deg og jobber for din sak. Når du kjenner tvilen murre på innsiden så må du velge å gi slipp og gå til tanker som rommer det du vil skal vokse, for eksempel; økonomisk frihet.

Kanskje handler det om å kunne jobbe hjemmefra som grûnder, eller at du kan gi barna dine det de trenger av sesongkort i skibakken, klær og utgifter i forbindelse med turer og arrangementer på skolen.

Universet er som Alladins lampe, det du spør om (fokusere på) det får du. Tankene og følelsene din skaper bestillinger som du sender ut til universet, ubevisst for det meste, og som Universet hører og leverer til deg.

Du må tro for å se det, ikke se det for å tro det!

Når du gir litt mer f… så slapper du mer av og da er det lettere å ta gode valg, det er lett for deg å stole på det du sier, du har tillit til livet, du vet at du er flink nok og overflod strømmer inn i livet ditt. Dagene din blir mer effektiv fordi du bruker ikke tid på ting som aldri skjer, eller som ikke stemmer. Du vet hva du skal si til din partner for at han skal høre på deg. Du vet hva du skal gjøre for å endre din økonomiske situasjon. Du har selvtillit og du kjenner på selv-verdi.

Se for deg en stor arena. Den er fylt med mennesker. Det er så fullt at det er nesten tomt for oksygen. Det er ikke plass til flere når det er fullt. Ikke sant? Sånn er det med oss også – når vi fyller oss selv med bekymringer så er det ikke plass til så mye annet. Det er ikke plass til fantasi, kreativitet og nysgjerrighet fordi det er fullt av bekymringer.

Alle disse kvalitetene; fantasi, kreativitet og nysgjerrighet, er viktig for å ha kontakt med intuisjonen. Fantasien mater symbolverden som gir intuitive impulser en form. Gjennom fantasi kommer skaperkraften frem, din kreative kraft som er din evne til å skape dagen idag, dagen imorgen og alle dagene etter. Nysgjerrighet holder deg åpen slik at livet kan fortsette å flyte gjennom deg; gi deg det du trenger når du trenger det.

Gi litt mer faen gjennom pust og intensjon

Nei, gi litt mer f.. og kom i flyt med livet. Pust inn å si mentalt til deg selv; Gi. Pust ut og si mentalt ;F…, Dersom du ikke er komfortabel med Gi F… så kan du puste inn; Gi, og  puste ut; Slipp.

Gi slipp, overgi deg og tør å være deg selv. (Husk å pust gjennom nesen!) Gi f.. er like lett som trærne feller blader om høsten, eller like lett som bladet gir slipp på treet gjennom et vindkast. Hvordan det egentlig henger sammen er ikke så viktig. Det er bare viktig at du trener deg selv til å gi litt mer f.. gjennom pust og intensjon. Gi f… i det som drar deg lenger og lenger bort fra drømmene dine, og bli fylt med det som løfter deg.

PS Ikke gi faen i det som er viktig for deg som yoga og meditasjon, nok søvn og mat som nærer.

Klikk på linken under for å få en gratis guidet meditasjon for å leve mer intuitivt, for å oppnå en gladere og rikere hverdag.

Lev intuitivt© GM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s