7 uvaner du må gi slipp på for å leve mer intuitivt!

Å leve intuitivt er å leve i overflod. Å leve i overflod er å leve drømme-livet. Å leve drømme-livet handler om perspektiver og hvilke perspektiver du velger for deg i ditt liv. 

Her er en historie jeg hørte som demonstrerer dette med perspektiver.

En ung atletisk mann skulle flytte til nabo-byen for å starte et nytt liv. På veien dit stoppet han på en bensinstasjon for å fylle opp tanken. Dette var i USA og der kommer ofte en ansatt ut for å fylle opp tanken for deg. Mr. W, som eide bensinstasjonen, kom ut for å fylle opp tanken. De ble snakkende og mannen som var på flyttefot spurte om han visste noe om den nye byen han skulle flytte til. “Ja, litt – hva tenker du på?” spurte Mr.W. “Hvordan er folkene i denne byen?” spurte mannen som var på flyttefot. Mr. W spurte hvordan folkene var i byen han kom fra. Svaret mannen ga var at de var vanskelige, mye sladder og mange ondsinnede mennesker der. “Nettopp“, sier Mr.W, “sånn er det i den nye byen også”.

Litt senere kommer en ny flyttebil opp til bensinpumpen for å fylle opp tanken, Mr. W kom ut for å fylle opp tanken. De ble snakkende, og det var en smilende ung mann som sa; “Jeg er på flyttefot til en ny by, og var litt nysgjerrig på om du vet noe om hvordan menneskene i denne byen er?” Mr. W spurte; “Hvordan er menneskene der hvor du kommer fra?“. “Jo, de er generøse, snille, morsomme og jeg har hatt mange fine erfaringer og opplevelser der.” “Så fint, sånn er det i den nye byen du flytter til også“, sa Mr. W.

Hvilke perspektiv du holder vil diktere hvordan du opplever verden. Du har et valg, og hvorfor ikke velge å gi slipp på uvanene som gjør at du ser begrensninger slik som den første mannen i historien over?

Alt i livet er et valg, og du har alltid et valg!

Her er 7 uvaner du må gi slipp på for å leve mer intuitivt!

1.  Mangel – mentalitet 

Du sier stadig vekk til deg selv at du ikke har penger til ferie, har ikke penger til sesongkort til barna, eller hvordan i alle dager skal du ha råd til å kjøpe drømme-huset. Dette er perspektiver som er basert i et fokus på hva du mangler.

For å manifestere det du lengter etter må du fokusere på det du har, ikke det du ikke har. Kjenn på takknemlighet for det du har i dag, og send takk til det du ønsker å manifestere som om du allerede har det. Mangel manifesterer mer mangel, når du føler og tenker at du er i overflod, og har alt du trenger, så er det du vil manifestere.

2. Sammenligning

Når du sammenligner deg med andre så fratar du deg selv gleden med å være i livet. Du skaper separasjon, i stedet for å se din egen unikhet. Når du kan hvile i din egen unikhet så vil du føle deg som en enhet med verden. Paradoksalt nok!

Neste gang du tenker; “Hun har jo gjort dette lenger enn meg, så hun er jo bedre enn meg.”, eller “Jeg er ikke like tynn, har ikke like mye penger, eller har ikke like lang utdanning som henne.” Kanskje det stemmer, men det betyr ingenting om det stemmer. Det som betyr noe er at du henter deg inn, gir slipp på å sammenligne, og feirer det som er din unikhet. Let etter den i stedet for å søke å være som andre.

Når du ser din egen unikhet vil det å leve intuitivt komme som en naturlig konsekvens.

3. Offer-mentalitet

Du har i dette livet valgt en del utfordringer som skal hjelpe deg til å vokse som sjel. Har du noen gang følt at du har ofret noe av deg til andre? Har du opplevd å ikke få tilbake det du gir? Spør du stadig vekk; “Hvorfor skjer det ikke med meg, men med alle andre?”.

Dette er å straffe deg selv. Det er selvskading. Universet verken straffer eller velsigner deg. Universet responderer kun på den vibrasjonene du sender ut. Sender du ut “stakkars-meg” vibber så er det du får tilbake.

Si i stedet takk for alt du lærer og all treningen du får slik at du kan være klar og nyte neste eventyr fra et helt annet perspektiv.

4. Fordele skyld

Har du hengt deg opp i at barnefordelingen er urettferdig fordelt? At det er eksen sin skyld at du har dårlig råd? Eller kanskje det er foreldrene dine sin skyld, fordi de ikke lærte deg å spare? Kanskje føler du at foreldrene dine burde gi deg mer økonomisk støtte, eller emosjonell støtte?

Newsflash: DU KOMMER INGEN VEI MED Å VILLE FORDELE SKYLD. Du er meg på skape mer smerte for deg selv. Bitterhet er den giften du selv svelger selv om den var ment for andre.

Gi slipp, og aksepter situasjonen din som den er. Se det som karaktertrening til neste kapittel i livet ditt, som du selv er skaperen av.

5. Sløsing med ressurser

Det er viktig at du har et bevisst forhold til din holdning til penger, helsen din, eller mannen i ditt liv. Dersom du har mye gjeld, dårlig råd og sitter i en uføre situasjon akkurat nå. Så ikke bruk pengene dine på kaffe latte flere ganger i uken. Ikke bruk kredittkort som bank. Bli bevisst hvordan du bruker dine ressurser som er penger, følelser, handlinger og hvordan du bruker dine tanker og ord.

Er det økonomi som er utfordringen – lag deg budsjetter slik at du tar ansvar og kontroll, og lærer deg hvordan du forvalter dine ressurser. Er det noe som trenger å endres så gjør du det.

Er utfordringen din at du føler deg ensom og vil ha en soulmate inn i livet ditt. Ta deg selv med ut på dates (det trenger ikke koste noe). Send deg selv romantiske brev. Begynn med å behandle deg selv slik du vil at han skal behandle deg. Det er å bli mer bevisst hvordan du forvalter dine følelser.

6. Sjalusi

Er det vanskelig for deg å se at andre lykkes? Kjenner du et stikk i magen når venninna di fra skoletiden har en “perfekt familie”? Det er med sjalusi som med sammenligning, den har sin rot i bitterhet og er fordekt i en overbevisning av å fortjene noe som andre har.

Den dagen du kan genuint kan glede deg over andres lykke, glede og suksess så vil disse vennene også banke på din dør. Tren deg på å være glad på andres vegne. Når du kjenner sjalusien komme, spør hva den vil, lytt og gi slipp.

7. Kaos

Hvordan ser det ut i klesskapet ditt, i skuffene dine eller i pengeboka di? Er det mye gammelt, glemt og unødvendig som ligger gjemt på disse stedene? Da er det på tide å rydde og få ut gammel stagner energi. Når du har orden på sakene dine og ryddig i skuffer, skap og i pengeboken så er det mye lettere for universet å levere. Du rydder nemlig plass for noe nytt ved å rydde bort det som er gammelt og stagnert.

Kjenner du deg igjen i en eller flere av disse “uvanene”?

Jeg gjør, og det er en spennende reise ut av uvanene og inn i bevisste vaner. En av de tingene jeg bruker for å endre uvaner til gode vaner er guidete meditasjoner, og dersom du er interessert så deler jeg gjerne den med deg. Den heter Lev intuitivt©. Jeg hører på den hver dag slik at underbevisstheten sakte men sikkert blir omprogrammert og holder en høyere frekvens enn disse uvanene sender ut.

Klikk på bildet under for å laste ned meditasjonen Lev intuitivt©

Lev intuitivt© GM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s