Hva kan du lære av å få en parkeringsbot?

Hvordan får det deg til å føle om noen sier at du har gjort noe galt? Kanskje opplever du å bli sint, krenket, avvist eller bli minsket til en ubetydelig ting blant mennesker som gjør ALT rett. Det er uansett ikke en god følelse, og du gjør det du kan for å ikke gjøre noe galt.

Hva om du jobber med å gjøre endringer i livet ditt? Du jobber med å finne en ny jobb som du vil trives bedre i, eller du er på let etter din soul-mate? Tenker du at du gjør noe galt da, om det ikke skjer?

Det er mange som tenker det, eller hva med denne: Du kjøpte deg en bukett friske blomster på vei hjem fra jobb, og får en følelse av at du har gjort noe galt fordi det ligger en bot på bilen din når du kommer ut fra butikken (det var jo gratis parkering). Men hva er galt egentlig – er ikke parkeringsregler bare menneskesskapte begrensninger?

Når du manifesterer og lever intuitivt så finns det ikke rett og galt. Det finns kun motstand og flyt. Når du møter motstand, som i en bot, vil det beste for deg være å ta i mot boten som en læring.

Jeg har en lang historie med bøter (ikke mange altså, men gjennom mange år), og i mine tidligere dager ble hele dagen ødelagt om jeg fikk en bot… Faktisk så kunne hele uken bli ødelagt, men jeg har lært at dette betaler ikke boten. Det skaper mer motstand for meg og det jeg ønsker å manifestere skjer ikke, fordi jeg ser på det som straff i stedet for å se på det som en mulighet til læring. Jeg blir et offer i stedet for ta heltinne rollen.

Så hva kan du lære av å få en parkeringsbot?

Dette er min historie og min læring: Jeg hadde parkert bilen min i byen på en el-bilparkering for å lade. El-biler bruker en klokke-skive i bilen for å angi når bilen ble parkert. Jeg hadde satt min skive på 1630 og skulle være borte ca 2 timer (det var 3 timers parkering der). Når jeg kommer tilbake så viser det seg at jeg har fått bot. Jeg skjønte ikke helt hva jeg hadde gjort “galt”, men det skulle vise seg at klokke-skiven sto på 1730 i stedet for 1630. Parkeringsvakten ga meg bot fordi jeg hadde satt skiven en time feil.

Tingen er det at når jeg satt inne i bilen så blir alt speilvendt og jeg hadde det travelt derfor ble det 1730 i stedet for 1630. Jeg var tilbake 1900 og godt innenfor tiden. Jeg hadde ikke gjort noe galt egentlig. Jeg hadde bare sett speilvendt.

Parkeringsboten kjentes utrolig urettferdig, men jeg gikk ikke inn i følelsen og ble hverken sint eller irritert fordi jeg vet at det ikke vil betale boten bare skape motstand i min manifestasjonskraft. Når jeg reflekterte videre på dette så ble det tydelig at universet lærte meg om hvor viktig det er å være tilstede og være oppmerksom på detaljene.

Jeg kan være utålmodig og overse detaljer som gjør at det jeg skriver eller sier ikke når frem med det budskapet, eller den kraften jeg ønsker. Nå har jeg altså lært at jeg må være nøye med detaljene og ta den tiden jeg trenger. Hastverk er lastverk!

Så om du tenker at du gjør noe galt fordi du ikke har landet drømmejobben, eller at du ikke er med din soul-mate, tenk igjen. Mest sannsynlig opplever du motstand fordi du har noe å lære om deg selv og hvordan du bruker din energi. Du har noe å lære om hvordan du styrer din energi gjennom intensjoner og dyptliggende mønster.

Ofte når du tenker at noe er rett eller galt så lever du i en offer-mentalitet, og det gjør at du skaper mer motstand. Dersom du går fra offer til heltinne i ditt eget liv, og lever intuitivt så vil du få en helt annen flyt i livet ditt.

Du vil kunne manifestere drømmejobben og din soul-mate mye lettere. Du vil finne løsninger og perspektiver som gjør at drømmejobben åpner seg, og forholdet ditt bedrer/endrer seg. Du vil oppleve å være i flyt økonomisk og du ser muligheter når du blir avvist, krenket eller hengt ut i stedet for å ta det som om du har gjort noe galt.

Hva er din historie? Legg gjerne igjen en kommentar under!

P.S. Bli med på en 5 dager workshop online for å lære mer om hvordan du kan leve intuitivt.

Klikk på linken for å komme inn i Facebookgruppen hvor workshoper sendes live, og for å lese programmet:

Lever du intuitivt? online workshop!.png

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s