Slik skiller du mellom frykt og intuisjon!

Hvor frustrerende er det ikke å stå i en pressende situasjon eller ovenfor et stort livsvalg og måtte velge, og du vil jo helst velge “rett”. Hva gjør du? Hvordan vet du at det er intuisjonen som gir deg svaret på hva du skal velge, og ikke frykten?

Å velge fra frykt gjør at du faller ned på stigespillet, mens velger du fra intuisjonen så rykker du frem mange trinn. Hvem vil ikke slippe alle disse omturene?

Jeg har denne utfordringen når det kommer til menn. Av en eller annen grunn så ble jeg tiltrukket av menn som KUN tenker på seg selv. Noen vil kalle det narsissister og andre navlebeskuing og selvsentrerte menn. For meg var tiltrekningen sann. Det føltes som om det var Den Ridderen på den hvit hest, bare det at hesten ikke var med. Jeg valgte menn utifra et frykt perspektiv fordi jeg ikke visste bedre. Jeg kjente ikke til alternativet. Det var alltid mye følelser med og det var ikke bare glede, men virkelige euforiske følelser som jeg tolket som forelskelse.

I dag vet jeg bedre fordi jeg har fått erfare hvilke konsekvenser det har for meg å velge fra frykt. I dag vet jeg at når en situasjon er følelsesmessig ladet så er det frykten i meg som snakker. Det er mine begrensninger som vil holde livet der det alltid har vært.

Det er viktig at du lærer din intuisjon å kjenne for å kunne være enda mer sikker på at du kan skille den fra frykt. Bruk 5-10 minutter hver dag på å tune deg inn til din indre veileder for å finne et sted på innsiden hvor ro og trygghet har størst plass. Når du står overfor et valg så er det mye lettere for deg å skille frykt fra intuisjon fordi du vet hva ro er. Intuisjonen jobber fra ro, mens frykt jobber fra uro.

Her er hvordan du skiller frykt fra intuisjon!

Sikre tegn på at det er intuisjonen:

  • Informasjonen du mottar er nøytral og uten emosjonell lading
  • Du har en god magefølelse på det
  • Du får en medfølende og bekreftende følelse
  • Du får krystallklare inntrykk eller impulser som du først ser, også kommer følelsen
  • Du er følelsesmessig uavhengig av resultatet

Sikre tegn på at det er frykt:

  • Valget er følelsesmessig ladet
  • Valget har et slemt, krevende og desillusjonert innhold
  • Du får ingen magefølelse på det eller en følelse av at det er midt i blinken
  • Du får reflekterer fortidens psykologiske sår
  • Du er u-sentrert og mister perspektiver

Frykt må avlæres og det kan være både krevende og ta tid, men det viktige er at du blir bevisst frykten og åpner opp for intuisjonen. Det er viktig at du tar deg tid med valg og lytter innover. Spør universet om å få en bekreftelse på om det du ønsker å velge er det mest rette valget for deg nå.

Vær modig og tør å leve intuitivt!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s