4 steg for å håndtere frykt og negativitet!

Når det er noe du mangler eller noe du er misfornøyd med i livet ditt så er det naturlig å ønske en forandring. Du tar steget til å bevisst manifestere økonomisk frihet, for eksempel. Intensjonen er der, ønsket er der, og du har lært noen affirmasjoner som visstnok skal hjelpe…. men ingenting skjer??

Du gir opp og går tilbake til slik det var, og pakker deg inn i selvmedlidenhetens slør. Frykten og negative tanker har tatt overhånd.

Skal du manifestere økonomisk frihet så må du ha full tillit til at det er mulig selv du ikke kan se umiddelbare bevis på det, og om frykt og negativitet sniker seg inn.

Her er 4 steg for å håndtere frykt og negativitet når det kommer:

 1. Bli bevisst! Fang dine egne tanker når de blir negative, hold dem foran deg slik at du kan observere dem. (Ikke bokstavlig talt, men metaforisk.) Observer hva du tenker om penger; “Penger vokser ikke på trær.”, ” Du må jobbe hardt for å tjene greit med penger.”, “Det er ikke nok til alle så om jeg får mye penger så er det andre som mister dem.” Tenk etter hva som er dine negative tanker rundt penger? Observer hva du føler når du bruker penger. Blir du redd for at det skal bli tomt på kontoen din? Får du en klump i magen når du åpner nettbanken din? Tillat deg å observere disse tankene og følelsene når du kommer, uten å handle på dem. Bare bli klar over hva du tenker og føler. Jo raskere du mestrer å observere din egen negativitet jo raskere vil du transformere dem.
 2. Ta tilbake kraften din! Erkjenn at du har negative tanker fordi du velger å fokusere på dem. Du velger selv å fokusere på det du ikke vil ha; i dette tilfelle – dårlig økonomi. Når du erkjenner og tar eierskap på hva du tenker og føler så vil du raskere kunne se hva du ønsker å fokusere på. Husk! Det du fokuserer på det vokser. Jo raskere du endrer fokus, jo raskere vil du kunne manifestere.
 3. Still deg selv ett spørsmålet; hva vil jeg ha? Når svaret møter deg vil du kjenne på en lettelse fordi du endrer fokuset med å stille deg selv dette spørsmålet. Du tar bort fokus fra det du ikke vil ha til det du vil ha.
 4. Hold fokuset! Dette siste punktet er litt briste eller bære. Hvordan skal du tro på noe som ikke har skjedd? Du velger å tro på det, du velger å holde det fokuset. Måten du kan lette det for deg selv på er å lage enten en tavle med bilder som representerer deg med økonomisk frihet. Du kan sette sammen bilder som gir deg den frihetsfølelsen du har når du har økonomisk frihet. Bilder av steder, ting, ord eller mennesker som representerer økonomisk frihet.

Uansett om det kommer negative tanker og frykt inn så hold fokuset på det du vil ha. Underbevisstheten kan ikke skille mellom hva som har skjedd og hva som ikke har skjedd. Det du tror på og det du velger å fokusere på det er det du vil se bli manifestert når tiden er inne.

Har du en mangifestasjonshistorie å fortelle? Del den med meg ved å legge historien din igjen i kommentarfeltet under.

 

2 thoughts on “4 steg for å håndtere frykt og negativitet!

 1. Hvordan kan man bruke teknikken om det er nære vennskap man savner i livet sitt. Synes det er vanskelig å bytte ut penger med vennskap, da mangelen på det viser mer at det er noe feil med en selv og ikke noe utenfor en selv om du skjønner hva jeg mener.

  Like

 2. Hei Lene 😊 1. Bli bevisst hva du tenker om vennskap. I spørsmålet ditt kommer det frem 1 frykt på to punkter du snakker om mangel og 2 at det er feil med deg. Det andre du gjør er å eie at du føler det slik, eller tenker slik om vennskap.

  Hva vil du? Jeg gjør en antagelse og tror at det du vil er å ha gode, trygge og meningsfylte vennskap? Om dette stemmer, eller er i nærheten så holder du fokus på det.

  Når frykten kryper inn så aksepter den for så å gå til det som er fokuset ditt. Lag en kolasj av bilder, ord og tekster som et visuelt fokus på hva du ønsker deg.

  😊🙏
  Liml

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s