Fra mangel til muligheter – 5 effektive tips for å oppnå det du vil!

Er du en person som går rundt å bekymrer deg? …..for alt? Eksperter sier at 80% av det du bekymrer deg for ikke skjer. Det verst tenkelige skjer kanskje ikke, men det du fokuserer på det vokser. Dersom du går rundt å bekymrer deg for at du har dårlig råd eller mangler en kjæreste så er det dette som vil manifestere; mangelen på penger eller fravær av kjæresten din.

Manifestering krever jobb og det krever at du styrer din tanker og ord bevisst i retning muligheter. På den andre siden så vil du komme til et punkt hvor du må lene deg tilbake og la universet få gjøre sin jobb. Strev og bekymringer må unngås for enhver pris fordi det skaper motstridene energi fra det du ønsker å skape for deg selv. Strev og bekymring gjør at du ikke manifesterer for eksempel drømme jobben, drømme kjæresten eller økonomisk frihet, men at du manifesterer det du bekymrer deg for.

Strev, bekymring og begrensing skjer når du overfokuserer på målet ditt eller overfokusert på å løse et problem. Det gjelder særlig dersom du trenger å løse et problem fordi du mangler noe; jobb, penger, glede, kjærest. Det som skjer at du nærer problemet ditt med negativ energi i stedet for med positiv energi.

Å fokusere på et problem skaper et resultat; altså mer av problemet. Så selv om intensjonen er god, og du har jobbet mot målet og ønsket ditt med positive tanker så vil det fremdeles bli et negativt resultat fordi du overfokuserer på det. 

Forestill deg at du er ute i kano, og du er uhelidig å falle i vannet. Det er en ting som er viktig da; IKKE GJØR MOTSTAND! Dersom du får panikk i vannet uten en redningsvest så vil du høre redningskvinnen din si; “Slutt å gjør motstand! Legg deg på ryggen og flyt.” Altså; hvil inn i strømmen, overgi panikken og finn roen i at du vil bli reddet.

Kanskje hørte du ikke hva som ble sagt og fortsetter kampen mot strømmen. Du kjemper til og med mot de som redder deg og setter andre i fare. Men hadde du hørt på redningskvinnen og latt deg flyte med i vannet så hadde du vært reddet.

Å flyt med betyr jo ikke at du gir opp, eller at du tar fokuset bort fra målet ditt om å bli reddet. Det betyr bare helt enkelt at du har skjønt at det å kjempe skaper bare mer motstand. Når du prøver for hardt eller strever for mye så har den motsatt effekt fra det du ønsker. Hva skal til da, for at du raskere kan manifestere det du drømmer om eller lengter etter?

5 tips for å gå fra mangel til muligheter:

1. Slutt å tenk på det. Å tenke for mye på det du ønsker å manifestere har KUN motsatt effekt. Gi slipp og la det ligge. Ikke gjør noen forsøk på å løse problemet, men la det ligge i noen dager. Når du merker at du tenker på det så skift tema mentalt, og tenk på noe som gjør deg glad; et spesielt sted i naturen, mennesker du har i livet ditt eller har møtt. Tenk på ALT annet enn det som er din store utfordring og problem for øyeblikket.

2. Ikke snakk om det. Når du snakker om problemet ditt mater du det og det vokser. Ordene du bruker gir problemet større plass i livet ditt og gjør at du lukker døren for at løsningen skal manifestere seg. Igjen omfokuser og snakk om alt annet enn problemet ditt.

3. Bryt rutiner. Gjør noe annet for en stund slik at du hjelper sinnet ditt til å ikke ha fokus på det som er problemet ditt. Begynn med jogging eller gå lange turer hver dag. Gå på kino eller heng med en venn som du ikke har sett på lenge. Lytt til en god bok, eller noe annet som du vanligvis ikke gjør. Endre hvordan dagen din utfolder seg og fokuset ditt vil endre seg.

4. Fokuser på det som gjør deg glad. Det aller viktigste spørsmålet du kan stille deg selv er; Hva gjør meg glad?, og handler på svaret. Jo ofter du endrer fokuset ditt, tankene dine, ordene dine og handlingene dine bort fra det som er problemet eller utfordringen, jo raskere vil din ønskede manifestering skje. Dersom du ikke vet hva som gjør deg glad så bruk tiden til å finne ut av hva som gir deg god-følelsen på innsiden.

5. Gi. En av de raskeste måtene å endre din mentalitet fra mangel til muligheter er å gi til andre. Mange ganger når du strever så opplever du at du ikke har nok til deg selv, og slett ikke noe til andre. Men om du kan finne en måte å gi av deg selv på så vil det hjelpe sort; gi av din tid, gi av talentet ditt til noen som ikke har råd til deg, lytt til en god venn fra hjertet, rydd i skapet og gi bort det du ikke bruker lenger. Energien du sender ut til universet er at du har nok og på magisk sett løser du ditt eget problem.

Kunsten å manifestere er kunsten om å VÆRE i øyeblikket. Det handler om å åpne opp for alle mulighetene og alle gavene universet er klar for å gi DEG. Blokkeringer til suksess, lykke og overflod forsvinner fordi du finner aksept i at det stedet du er på akkurat nå er perfekt, og at det er akkurat her du er ment for å være NÅ!

Det betyr ikke at målet ditt og drømmene dine ikke blir noe av. Det betyr bare helt enkelt at du gir rom for at universet kan gjøre sin del. Du kan hvile inn i tillit og visshet om at alt du ønsker deg kommer til deg når tid og sted er rett.

Dersom du fremdeles ikke helt skjønner hvordan du skal få til å gi slipp på preblemfokuset ditt så anbefaler jeg deg å bruke guidete meditasjoner. De er effektive i å assistere deg i å skifte ditt mentale fokus fra mangel til muligheter.

Jeg har laget en lydfil som du kan laste ned gratis slik at du kan starte dagen din med å sette standard for hvor fokuset ditt skal være den dagen.

Klikk på bilde under for å få lydfilen rett i din innboks! 

En god start på dagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s