Affirmasjoner styrker din intuisjon!

Hvor lett er det ikke overse intuisjonen? Ikke stole på den? Du fikk med deg den intuitive impulsen, men frykten slår inn fortere enn du greier å holde fast ved det intuisjonen sier til deg. Din mistillit til din intuisjon er innlært. Det er et program som ligger i din underbevissthet som gjør at du tiltrekker deg situasjoner som bekrefter at du ikke stoler på din intuisjon.

Trikset da er å bruke affirmasjoner! Affirmasjoner er positive bekreftelser som du repeterer igjen og igjen slik at du lager nye spor i underbevisstheten.

De aller fleste opplever å møte motstand når de starter med affirmasjoner; de glemmer å si dem, føler at det bare er tull og helt ubetydelig. Det kan også være det at du ikke tror på affirmasjonen som du sier til deg selv, og slutter.  Dette er super vanlig og det er her det er viktig at du ignorerer motstanden som kommer i form av negative tanker og negative følelser. Du fortsetter å repetere din affirmasjon dag ut og dag inn, morgen og kveld helt til den har laget en ny sti i din underbevissthet. 

Det at du ikke har tillit til din intuisjon, eller at du ikke lytter godt nok er en konsekvens av negative spor du har i din underbevissthet.

AFFIRMASJONER ER IKKE magi og du kan ikke overse følelsene som kommer med å affirmere. Det er nødvendig at du tør å stå i det som kommer opp for deg slik at du kan heale disse gamle sårene og sporene som har begrenset deg. Bare fortsett å repeter dem helt til affirmasjonen begynner å vise seg i den fysiske verden.

Hver morgen når jeg står opp har jeg to affirmasjoner som jeg jobber med. Jeg sier de høyt og takker for all læringen  jeg har vært gjennom til nå. Å støtte opp under dine affirmasjoner med takknemlighet for alt som utfordrer deg og alt som gleder deg er super viktig. Affirmasjonen og takknemligheten din er med på å høyne din frekvens slik at du blir en match til tillit. I fravær av tillit lever frykt og dette er en lavere frekvens som matcher deg med fryktbaserte bekreftelser.

Affirmasjoner er med på å endre dine perspektiver. Det du fokuserer på det vokser, og styrkende affirmasjoner gjør at du endrer det du ser og opplever i den fysiske verden. I det så tiltrekker du deg situasjoner som bygger din tillit til din intuisjon helt til du ikke lenger trenger å affirmere fordi det er integrert i deg.

Grunne til dette er at universet kan ikke skille mellom det som skjer i den fysiske verden eller det som blir imprintet (gjennom affirmasjoner) i den spirituelle verden. Når du bruker affirmasjoner, som om det allerede har skjedd, så styrker du din intuisjon og din manifestasjonskraft gjennom den gjenklangen den har i universet.

Affirmasjoner er et utrolig kraftfullt verktøy å bruke på veien til å styrke din intuisjon, men også på ALLE andre områder i livet ditt som du ønsker å endre. Starter du med å styrke intuisjonen så vil du intuitivt bli ledet til det neste steget i din utvikling og ekspansjon. 

Klikk på bilde under for å ferdige affirmasjoner for å styrke din intuisjon!

Lev intuitivt

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s