3 glemte element i manifestering!

Etter å ha jobbet med manifestering i mange år så møter jeg stadig mennesker som tror at manifestering er magi og derfor umulig, eller at de har forventninger som ikke er i samsvar med det de har kapasitet til å manifestere. Dersom du ønsker å manifestere drømmeferie til Bahamas og inni deg har du en underbevisst begrensning som mater deg med ubevisste følelser om at dette ikke er mulig – så er det ikke mulig da!

Ferien til Bahamas er selvsagt mulig å manifestere, men har du disse underbevisste blokkeringene så må disse smeltes bort først. Å manifester handler om å spille på lag med universet, ikke prøve å være universet. Det er en subtil, varm, lekende dans som du trenger å lære deg om du er programmert med MASSE begrensinger. Det er det mange som glemmer!

3 GLEMTE ELEMENT I MANIFESTERING:

1. Lytt til intuisjonen din! Et liv i frihet og med uendelige muligheter handler om å at du må lære deg hvordan du LYTTER til intuisjonen. Jo mer du styrker din intuitive dømmekraft jo lettere er det for deg å vite hva intuisjonen veileder deg til. Intuisjonen sender deg alltid informasjon om hvilke inspirerte valg du skal ta. Den beste måten å trene på å lytte er å meditere.

2. Du er mester over dine følelser og din energi. Noe av det mest kraftfulle du kan oppleve i din vekst og ekspansjon som menneske er at du har selv kontroll og ansvar for dine følelser. Det nytter ikke å skylde på moren din for at du havner i forhold som ikke fungerer, eller at du ikke lærte hvordan du skulle håndtere penger som liten. Du er voksen nå og det er ditt ansvar hvordan du føler det på de ulike områdene i livet ditt. Følelsene dine styrer energien din og du er mesteren. Et kraftfullt verktøy i å ta ansvar er å tilgi.

Du kan laste ned en guidet meditasjon for tilgivelse her: Guidet meditasjon for Tilgivelse!

3. Være i flyt med universet. Det handler om at du skaper en sterk forbindelse med universet fordi til syvende å sist så er det universet som leverer. Du bestiller, gir slipp, lever hverdagen din og når alt er klart så leverer universet. Universet levere alltid til perfekt tid på perfekt sted: ALLTID. Når du viser ydmykhet og ærbødighet overfor universet så tuner du deg inn på en frekvens med ubegrensede muligheter. Dette gjør du ved å be, meditere eller skrive takknemlighetsdagbok.

Husk at livet skjer med deg ikke, mot deg!

 

Vil du lære mer om takknemlighet?

#1008takk er et 28 dagers kurs i hvordan effekt takk har på deg. Det er et kurs som gir deg flere innspill på hvordan du kan skrive takk, og hvordan du kan bruke takknemlighet til å manifestere det du lengter etter og drømmer om!

Klikk på bilde under for å få tilgang:

#1008 TAkk.png

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s