Universet har 3 konkrete svar til deg!

Ordet bærer en skaperkraft større enn hva vi kan forestille oss mange ganger. Det du sier akkurat nå skaper ditt neste øyeblikket, skaper det du erfarer i dagene som kommer.  I universets perspektiv finns kun nåtiden. Fortid og fremtid er mentale konstruksjoner som både gagner deg og saboterer deg i å ekspandere, eller vokse. Tiden er en bevegelse hvor konsekvensen av årsaken (ordet) får utspille seg.  Det er helt og fullt opp til deg hvordan morgendagen din blir. 

Når du mediterer kan du noen ganger få en følelse av at rom og tid opphører. Du er i en ekspandert tilstand hvor ditt begrensede mennesklige aspekt er i annen rekke. Veldig forenklet så består du av både:

  1. det som begrenser; det som skaper rammer og struktur ; kroppen din,
  2. og det som er uendelig, skapende og alltid i bevegelse; sjelsaspektet.

Meditasjon forener materien (kropp) med eter (sinnet) fordi det ene kan ikke eksistere uten det andre i denne verden vi lever i. Det er en universell lov ingen kan komme utenom uansett om du tror på det eller ikke. Har du en ide, et ønske eller en drøm så er det allerede sant. Det som står i veien for at du tror på det er din egen erfaring i verden.

Dersom du er vokst opp med begrensinger; “Det har vi ikke råd til”, “Sunn mat er dyrt.”, “Du er ikke flink til å synge.”, “Du kan ikke få alt du ønsker deg.” eller andre overbevisninger som andre har gitt deg, og som nødvendigvis ikke er sanne, så kan det være du saboterer deg selv i å leve drømmelivet.

Saken er den at Universet er som ånden i Allandins Lampe, den gir deg alt det som du “ønsker” deg.

Universet vil gi deg ett av tre svar når du sender ut din “bestilling”, dine ord, dine tanker og dine ønsker: 

  1. Ja – det du spør om blir umiddelbart manifistert.  Dette svaret er det ikke no problem med å akseptere. Ønsker du deg et eple og du får et eple så er saken klar. Du tenker kanskje at et eple ikke er noe problem å manifestere? Universet skiller ikke mellom lite eller stort. Det er det DU som gjør og dine overbevisninger er det som styrer hva du tror er mulig og ikke. I universets perspektiv er ALT mulig.
  2. Vent litt – alle brikkene er ikke på plass enda for at det skal bli det du tenker, eller bedre. Du ønsker deg drømme-jobben og tror det var den du var på intervju til. Så viser det seg at du får avslag. Da var det ikke drømmejobben. Du hadde ikke fått med deg hele bilde og kanskje var det noe mer du trengte å lære før du lander i drømmejobben!
  3. Det kommer noe bedre – dette var ikke ment for deg og noe bedre er i vente.  Du er betatt og kanskje til og med forelsket i en mann, men det viser seg å ikke være gjensidig. Det var ikke han, det kommer en bedre mann.

Universet vil alltid gi deg det beste, og svarer alltid med å levere det du ønsker deg, men det er opp til deg hva du får. Ønsker du deg penger, og sitter med en underliggende følelse av at du ikke fortjener det, så vil du få bevis som støtter din følelse av å være verdiløs. Universet setter det på vent og gir deg erfaringer du trenger til du har forstått at du også er verdifull.

Tankene skaper følelser og følelsene våre er som ulike typer  vann, og når du lever mest fra underbevisstheten vil vannet, eller tankene dine, være grumset og uklar – ja til og med kanskje brakk, helt stagnert. Gjennom å meditere blir tankene dine like klare som et uberørt fjellvann, og du lever mer fra et våkent sted. Det du ønsker deg er også det du vibrerer og du vil oftere erfare at universet gir deg svar nummer 1.

Vil du lære mer om manifestasjon?

Klikk på bilde under å lær mer om hvordan du selv kan erfare å manifestere raskere!

Overflod cover

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s