Det tok meg 6 år å forstå mammas siste ord….

Noen ganger tar det tid å forstå. Du tror du forstår, men du forstår ikke. Du mener selv at du har forstått hvordan et forhold skal være, men havner hele tiden opp i de “samme” kranglene, eller med den “samme” partneren. Det betyr at du har egentlig ikke forstått det du skal forstå for å bryte gjennom det mønsteret som holder deg på stedet hvil. Vel, egentlig så er du ikke på stedet hvil, men det oppleves slik. Du sier kanskje: “Hvorfor skjer dette alltid med meg?”, “Hvorfor får ikke jeg det til?” eller “Hvorfor får alle andre det til og ikke jeg?” Du er i bevegelse – det er bare det at du har ikke skjønt det enda. Det du skal forstå.

I 2012 døde min mor bare 56 år gammel. Det ble et altfor kort liv vil noen si, men jeg tror for mamma ble det et altfor langt liv. Hun hadde hatt et hardt liv. Et liv med mye smerte på innsiden som hun prøvde å døyve med alkohol. Det var en lettelse for henne å slippe å forholde seg til livet og alt hun følte hun ikke fikk til…..

Den samme sensommeren det året var jeg i Frankrike på Hvit Tantra, en tre dager lang meditasjons session. Det var 7 måneder siden mamma hadde gått bort, og i meg gnagde spørsmålet: “Er alt tilgitt?” og “Hva betyr det å tilgi, egentlig?” Jeg hadde besøkt henne på sykehuset bare en måned før hun døde og etter 12 år uten kontakt var det viktig for meg å gi uttrykk for at jeg var glad i henne og jeg sa: “Jeg tilgir deg for alt som har skjedd, mamma!”

I en av meditasjonene, som var helt uutholdelig, og uten forvarsel hører jeg en stemme: “Alt er tilgitt”. Jeg ble forvirret og hørte for andre gang: “Alt er tilgitt”. Det var mamma sin stemme og en tredje gang sier hun: “Alt er tilgitt. Du må tro på kraften i ordene du sier”. 

DU MÅ TRO PÅ KRAFTEN I ORDENE DU SIER

Mamma hadde gitt meg en viktig nøkkel til å manifestere det livet jeg drømte om å leve. Det skulle gå 6 år før jeg VIRKELIG skjønte kraften i ordene hennes.

I årene etter hennes død tok jeg valg som forverret situasjonen min på mange måter, men jeg fikk også impulser til å ta valg som idag har gjort at jeg har bygget drømmen min til å bli virkelig. Disse ordene; DU MÅ TRO PÅ KRAFTEN I ORDENE DU SIER holder intet rom for tvil. TRO er et urokkelig valg du MÅ ta for å manifestere. 

Du kan ikke tillate deg å stille spørsmål som; “Hvorfor skjer det ikke med meg men for alle andre?”, “Hvorfor greier ikke jeg å slutte å med å spise for mye?”, “Hvorfor greier ikke jeg å spare penger?” Dette er alle spørsmål som tillater tvilen til å ta hovedrollen, men TRO og TILLIT er hovedrolleinnehaverne.

Det tok meg altså 6 år fra jeg mottok disse ordene til jeg VIREKLEIG forstod. Nå ser jeg at det mamma ikke greide å gi meg i livet – det ga hun meg i døden…. Det rører noe dypt i meg, og jeg er uendelig og inn i evigheten takknemlig for det!

Bli med på reisen til å manifestere det du drømmer om i ditt liv. Oppnå overflod på 40 dager” er en meditasjonsutfordring hvor du knuser din tvil og trener TROEN til å holde på hovedrollen slik at du lærer deg å manifestere DITT drømmeliv og DINE drømmer.

Klikk på bilde for å få tilgang på utfordringen og for å lese mer!

Overflod cover

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s