Livet er et spill – IKKE en kamp!

Er livet en kamp for deg? En kamp om tid, en kamp om fremgang, en kamp om suksess, en kamp om penger, en kamp for kjærligheten eller en kamp om å være best? Er det sånn for deg at når du våker om morgenen så starter kampen? Først må du kjempe deg ut av senga. Egentlig kunne du trengt noen timer til med søvn, men du MÅ opp. Pliktene kaller. Så er det barna – du må kjempe med dem for å få de opp slik at de rekker skolen i tide.

Når barna er opp, du er klar og de er på skolen så starter kampen om å komme seg raskest mulig på jobb. All den kjempingen på begynnelsen av dagen gjør at du nå kjemper med tiden for å rekke jobb. Vel på jobb starter kampen om å være best, nå lengst, være snillest, tjene mest eller få mest ros.

Dagens kamp på jobben er over og du kjemper deg gjennom folkemasser og inn i bilen for å rekke hjem tidsnok til å lage middag før ettermiddags-aktivitetene starter. Barna dine er i god gang med å lære at livet er en kamp så på fotballtreningen så kjemper barna om å være best.

Kvelden er kommet og kampen med å få til en god samtale med din mann er i gang. Han sier så lite, han er ikke flink til å sette ord på hva han føler og mener. Dette blir hengende i løse luften og du må kjempe med hans introverte vesen for å holde på nærheten. Etter en stund gir du opp og går til sengs – bare for å kjempe for å klare å sovne. Alt stresset og all kjempingen gjør at du er anspent, vondt i skuldre og nakke, litt antydning til hodepine og ikke minst ALLE TANKENE… 

LITT AV EN DAG?

Hva om du ser på livet som et spill? Et spill hvor det handler om å gi og få? Du utforsker, er nysgjerrig og leken i forhold til alt som skal skje denne dagen. Er åpen for å motta og villig til å gi der du ser at du har noe å gi. Energien blir helt annerledes. Det blir mer lekent, mer flyt og mer glede inn i livet. Som tidevannet beveger seg i flo og fjære så er livet et spill mellom å gi og ta. Det du sår skal du høste…. Det du gir vil du høste selv om du ikke er sikker på hvilke vei vinder blåste når du sådde dine frø.

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Bli med på en 40 dagers meditasjons-utfordring for å endre kamp til spill og lek, endre stagnasjon til flyt, endre fengsel til frihet.

Klikk på bilde for å lese mer om denne 40 dagers meditasjons-utfordringen!

Overflod cover.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s