Dette er verden viktigste spørsmål!

Visste du at 95% av det du tenker i dag tenkte du i går? Det betyr at meste parten av tankene dine er resirkulert. For det meste er dette fantastisk, fordi det betyr at du ikke trenger å bruke så mye hjerne-energi på å kle på deg når du står opp, eller når du skal pusse tennene. Det går automatisk, og du har lagt deg til vanene med å trø venstre ben ned i buksen først.

Mye av dagen går på autopilot, og er du fornøyd med dagen din så er det supert. Er du derimot lei av å gå de samme sporene, og lurer på hvordan i all verden du skal komme deg ut av dette sporet som bare graver deg lengre og lengre ned. 

Du har kanskje den samme syklusen når det kommer til penger som i andre ting i livet? I perioder har du penger nok, mens i andre perioder så går du på en tynn line og lurer på om dette kommer til å gå bra. Det gjør det mest sannsynlig, og i iallfall om dette er et sted du har vært før i forhold til økonomien. Men hadde det ikke vært deilig å skapt et nytt spor?

Det kan jo også hende at du opplever hele tiden å havne i de samme diskusjonene hvor samme tema blir diskutert, og nesten på grensen til å bli en krangel. Det er så klart de andre som ikke har skjønt det…. Du har ditt på det rene.

Dette er karmiske mønster hvor du har gjort en avtale med deg selv om å forløses fra i dette livet. Sannsyligheten for at du husker at du har inngått denne avtalen er svært liten, og du lider derfor av et aldri så lite hukommelsessvikt. I stedet så vikler du deg mer og mer inn i disse mønstrene og blir irritert eller forbanna på deg selv for at du ALDRI lærer.

Bare slutt å legg skylda på deg eller på noen andre. Det er ingens skyld, men det er DIN mulighet til å gjøre noe nytt. For det første så er det viktig å gi deg selv litt “slækk”. Måten du kommer ut av det er å finne aksept for at slik ble det akkurat nå, og måten du fjerner disse trøblete mønstrene på er å stille deg ET viktig spørsmål:

HVA VIL GJØRE MEG GLAD I DAG?

Lar du dette spørsmålet være ditt kompass gjennom dagen så er du garantert å knuse disse mønstrene som ikke server deg lenger. Grunnen til det er at når du “sliter” med et mønster så holder det deg på en lav frekvens. Når du begynner å se etter hva som kan gjøre deg glad i løpet av dagen vil du automatisk høyne din frekvens, og disse lavere frekvens problemene bare faller fra – helt av seg selv. Tro meg – jeg har prøvd det selv og vet at det ligger mye magi i dette spørsmålet.

Jeg har nettopp laget en gratis guidet meditasjon som vil hjelpe deg å sette en god tone for dagen. Meditasjonen heter “En god start på dagen.” Jeg har selv brukt denne meditasjonen og blir like overrasket over resultatene hver gang.

Å før-programmere dagen til å bli positiv gjør at universet leverer positive opplevelser og erfaringer til deg HVER dag, men husk og også stille deg selv spørsmålet: Hva vil gjøre meg glad i dag?

Last ned filen her: 

En god start på dagen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s