De 5 beste tipsene for å styrke selvtilliten!

I drømmene dine er du full av selvtillit, du er sterk, glad, smilende, inspirerende og full av energi….. men egentlige så føler du deg usynlig, verdiløs, du føler deg ille til mote i sosiale sammenhenger og bekymrer deg konstant for om du har behandlet andre med respekt og omsorg, eller om du har sagt eller gjort noe galt.

Dårlig selvtillit er slitsomt, tærende og veldig lite livgivende. MEN: det trenger ikke være slik. Du kan ta enkle grep og små steg hver dag for å styrke selvtilliten. En av de tingene er å slutte å peke fingeren mot deg selv hele tiden for å rakke ned på deg selv. Løft deg selv ved å gi deg selv ros og støtte. Få mer kontakt med følelsene dine og tankene dine slik at du kan stå opp for deg selv og sette gode sunne grenser.

Om du bekymrer deg mye hva andre tenker og tror om deg så bekymre deg heller om andre behandler DEG godt nok, kjenn på hvor utrolig verdifull du er. (Om dette er deg så tenker du kanskje; ja, men det gjelder ikke meg.) Dette gjelder deg; Du er VERDIFULL, VIKTIG OG UNIK.

Her er de 5 beste tipsene for å styrke selvtilliten:

1.Kommander sinnet ditt

Har du dårlig selvtillit så er det skapt et spor i sinnet ditt som konstant snakker deg ned, du kritiserer deg selv og er alltid på vakt for å få bekreftelse på hvor verdiløs du er. Du er ikke tankene dine, og dette kan du snu. Du kan kommandere sinnet ditt i stedet for at det er sinnet som kommanderer deg.

Daglig meditasjon er det aller beste verktøyet for å roe ned denne indre stemmen som bare lager uro, angst og bråk. Meditasjon renser sinnet ditt og nye lysere oppløftende tanker kan få plass. Gjennom meditasjon trener du deg opp til å observere tankene dine, og når du vet hva du tenker så er det mye lettere å ta kontroll.

2. Stol på den indre lederen i deg

Du har alle svarene i deg, og du vet hva som er best for deg. Stol på denne indre lederen, indre stemmen som kommer fra hjertet. Har du dårlig selvtillit så er det så lett for at du vurderer andres råd og meninger som sanne for deg. Det er de ikke, det er bare du som kan vite hva som er sant for deg. Livet har ingen fasit, bare masse valg og muligheter. Du vet hva som er mest rett for deg.

Du har lett for å tro at alle andre kan og vet bedre enn deg. Detox alle forgiftende tanker om at du ikke er noe, eller kan noe. VISST KAN DU OM DU VIL – ALT ER MULIG.

3. Kjenn deg selv på godt og vondt

Det er sikkert sider ved deg selv som du absolutt ikke liker. Det er kanskje slik at du ikke vil forholde deg til dette ved deg selv? Du syns du har for stor nese, for tynt hår, du er for høylydt eller at du ikke er like smart som andre… Egoet ditt, fryktstemmen, har skapt et bilde på hvordan du skal være ved å sammenligne deg med andre. Du er deg – ikke de andre. Det er ikke mulig å sammenligne seg med andre. Du har helt andre erfaringer, helt annet utgangspunkt for å være deg.

Disse sidene ved deg selv som du ikke liker er mest sannsynlig det du bør omfavne ved deg selv. Aksepter deg selv for den du er uten å sammenligne eller analysere. DU ER UNIK.

For å komme nærmere den du er så still deg disse spørsmålene:

  • Hva er dine verdier?
  • Hva løfter deg?
  • Hva åpner hjertet ditt?
  • Hva får deg til å føle deg glad og fri?
  • Dersom du visste at du hadde en uke igjen å leve. Hva ville du gjort da?

Bli kjent med deg selv og bli venn med deg selv. Behandle deg selv som du behandler dine venner, eller bedre.

4. Vær perfekt i det uperfekte

Når du har koblet deg fra din essens, den du er, og lar andre styre hvordan du føler deg, hva du føler og hvilke retning du skal ta i livet, så er det lett å se på andre å tenke at deres liv er perfekte.

Ingen er perfekte og alle er perfekte. Perfekt er et definisjonsspørsmål. Dersom perfekt for deg er å være fullstendig tilstede for barna alltid, bake boller og brød flere ganger i uken, gi dem de beste bursdagene eller alltid være en smilende og støttende kollega så sliter du. Innenfor de fire veggene har alle sin unikhet å ta vare på og sine utfordringer. Alt er ikke alltid som det ser ut.

Når du leter etter det perfekte alltid så blir du ledet inn på feile spor. Du tar mindre bra valg og du vil alltid jage etter noe som ikke finns.

5. Gi slipp på historien din

Du er ikke fortiden din. Du er ikke det som foreldrene dine var. Du lever i en annen tid, i en annen kropp med andre relasjoner. Alle vanskelige tingene som har skjedd i fortiden gjelder ikke lenger. De gjelder bare så lenge du fremdeles går å bærer og nærer dem. Når det er sagt så handler det ikke om å fortrenge, men å tørre å gå gjennom prosessene som gjør det mulig for deg å gi slipp.Det er ikke alltid lett, men det vil garantert gi deg bedre selvtillit.

Kundalini Yoga teknologien er magisk når det kommer til å rense ut sår fra fortiden og når det gjelder å styrke selvtilliten. Jeg har hjulpet mange gjennom personlig veiledning hvor kundalini yoga meditasjon er ett av verktøyene som brukes.

Personlig veiledning kan hjelpe deg langt på vei. I en personlig veiledning vil du få hjelp til å forstå hva som holder deg tilbake. Dine gode kvaliteter blir speilet slik at du kan bygge videre på dem. Du vil også få oppgaver og en meditasjon som assisterer deg i din prosess.

For å lese mer om personlig veiledning så klikk på bilde:cropped-prudskjerm-11697.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s