3 porter til en sterk intuisjon!

Hva kjennetegner en sterk intuisjon? Det er kanskje ikke så lett å svare på, men et viktig element er fravær av frykt. Fravær av mistillit til magefølelsen, eller den klare stemmen som subtilt viser deg vei. Å styrke intuisjon betyr at du går fra en måte å se verden på til en ny. Når du utvider horisonten din, slipper inn kreativiteten så styrkes intuisjonen.

3 PORTER TIL EN STERK INTUISJON:

Første Port: Et sterkt navlesenteret.  

I navlesenteret møtes prana og apana, livsenergi og eliminasjon. Vi tar inn, for eksempel, mat og næringen fra maten som fordøyes og næring fordeles i kroppen. Det er det du tar inn, livsenergi. Når du har spist så går det en stund før du må på do og du kvitter deg med avfallsstoffer. Kroppen mottar og gir slipp. Navlesenteret hører til de tre nedre chakranene, eller energisentrene. Disse handler om vår fysiske realitet, det du med de fysiske sansene kan oppleve; det du kan se, ta på, smake, lukte og høre.

Navlesenteret er kraftsenter ditt, det er her du etablerer et selv, en bevissthet om hvem du er som person. Det er fundament for å kunne utvikle og ekspandere bevisstheten og ha tillit til intuisjonen.

Første port for å styrke intuisjonen er å ha et sterkt navlepunkt. Dette oppnår du gjennom fysiske øvelser som går på navel-puntket.  Du går gjennom den første porten når du har kontakt med din fysiske kropp og følelsene dine. Det er i navle-punktet selvtillit og tillit ligger.

Denne porten handler om å linke vårt sinn og våre emosjoner til vår fysiske kropp, og til moder jord. Er du fornøyd og komfortabel med kropp din så kan du nyte livet gjennom blant annet sanselighet. Kroppen vår er det kjøretøyet som bringer oss fra lavere frekvenser (mørke, frykt og tvil) til et sted hvor vår sjel kan oppleve vitalitet og selv-generert glede. Ikke en glede og tilfredsstillelse som kommer fra utsiden, men en indre ro og tilfredshet.

Andre Port: Et åpent og medfølende hjertet 

Den andre porten er lokalisert i perikardium (hjertesekken som ligger rundt hjertet). I dette rommet blir det viktig å tørre å oppleve dine dypeste følelser gjennom å gjenkjenne mønster, adferd og emosjonell imprint som du har tatt med deg fra tidligere i livet, eller fra tidligere liv.   I denne andre porten blir du stilt overfor dine største frykter, sorger og dine vondeste opplevelser. Det er her du tar det som ligger i underbevisstheten og løfter det inn i lyset, inn i dags-bevisstheten.   På dypet av ditt hjerte erfarer du dine dypeste følelser, og gjennom dette får de rom til å transformeres slik at du ikke lenger styres av uønskede mønstre i form av blindspots, blant annet.

For å passere denne porten handler det om å være ærlig med deg selv, ha medfølelse og kjærlighet for deg selv i smerten og ubehaget.

Tredje Port: Synkronisering med en høyere bevissthet. 

Denne tredje porten er fysisk lokaliser i hypotalamus som ligger mellom epifysen og hypofysen. Denne tredje porten åpner hals, krone og tredje øye. Disse tre øverste energisentrene handler om dine tanker, dine visjoner, ideer og integrering av intuisjon.

Når denne porten åpner seg vil du oppleve enhet med alt og alle. Det dualistiske aspektene som du finner i de nedre energisentrene forenes. Indre konflikt og mentale begrensinger opphører. Du åpner opp for klarhet og enhet med din høyere bevissthet, og synkroniseres med din høyere bevissthet. Du blir god på å observere i stedet for å dømme dine erfaringer, andres eller verden du lever i.

Viktig å observer, akepter…. i stedet for å handle på impulsene, eller tankene som dukker opp! Dette er noe av det du trener på når du mediterer. For å passere gjennom den tredje porten er meditasjon et viktig verktøy. 

Fantastisk – ikke sant?

Det er viktig å notere at dette er ikke statiske porter, men porter som er stadig i bevegelse.  For å passere disse portene er kundalini yoga og meditasjon er på en suveren første plass, men det å gå ut i naturen, være bevisst hva du spiser, drikker og tenker er også viktige elementer i å åpne disse portene.

 

Bli med på webinar torsdag 22. mars kl 2030

Hvordan ta gode valg med hjelp av intuisjonen!

Copy of #1008tak

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s