Intuisjon er mer enn magefølelse!

Foran deg sitter din nye sjef. Av en eller annen grunn så var det ikke han som var med å ansette deg, det var styret. Dette er første gang dere møtes for å sette dagens agenda. Du er spent og glad. Jobben du har fått er drømmejobben, tror du iallfall. Du kommer med dine synspunkt, men opplever ikke at de blir hørt selv om den nye sjefen din ser ut som han lytter. Du kjenner en ubehagelig klump i magen over noe han sier, men du er ikke helt sikker på hva som ikke stemmer.

Det å velge en ny jobb, en ny karriere er helt klart viktig dersom du ikke trives der du er, eller enda verre; dersom du blir syk der du er. Kanskje har du hørt en stemme inni deg lenge som heller vil gjøre noe annet, noe som har med mennesker å gjøre. Du tar steget inn i nytt landskap, i den retningen hjertet ditt vil du skal dra.

Og du havner i drømmejobben! 

Du fulgte magefølelsen, og fikk drømmejobben!! Det er magi, tenker du….

Men denne sjefen, han gir deg andre signaler. 

Intuisjonen din har ledet deg inn i rett spor, men intuisjon er mer enn magefølelse.

Intuisjon basere seg også kunnskaps og erfaring. Når du reiser til et annet land og går i naturen der så er trærne annerledes, vinden er annerledes, snøen er annerledes, dyrene er annerledes. Du må tråkke opp nye stier, lære deg om hva som er farlig og hva som ikke er farlig i dette landskapet, som når jeg bodde i Australia så var ALT nytt. Hver minste lille edderkopp måtte jeg spørre om var farlig eller ikke. Omsider så visste jeg hva jeg skulle se etter.

Skogen hjemme kjenner du til. Du vokste opp sammen med din bestefar som tok deg med til fjells vinter og sommer. Han lærte deg om planter, trær, fugler og dyr. Etterhvert kunne du intuitivt forstå når du måtte trå varsomt, eller om det var fare for skred, eller om noe nytt var på gang. Du fikk en magefølelse etterfulgt av en klar tanke, eller en klar følelse.

I et nytt landskap så tar du med deg kunnskap fra ditt gamle landskap og inn i det nye. Det betyr at du din gamle erfaring ikke lenger er optimal  i det nye landskapet. Du trenger tid og erfaring for å kunne skille fare fra trygghet i dette nye landskapet.

Det er det samme som skjer når du bytter karriere (nytt land) og får deg ny jobb (nytt landskap).  Menneskene du møter (sjefen din) er som edderkoppen, du må lære deg om han er farlig eller trygg. Din intuisjon sier deg at noe ikke stemmer, men hva? Du hadde visst det om du hadde holdt deg i gammel landet, men nå er du plutselig usikker. Du blir også usikker på om du har valgt rett jobb, selv om karrieren er du sikker på er rett. Du kjenner deg hjemme i dette nye landet (nye karrieren), men aner ugler i mosen med denne nye sjefen.

Intuisjon er en subtil viten gjennom magefølelse, klar tanke, klar følelse eller klarsynthet. Men det er ikke alt; intuisjon er også kunnskap og erfaring. Impulsen, tanken, kan være ufornuftig og rar. Skal du følge impulsen så er det viktig å vite hvordan du skal navigere i dette landskapet og her kommer erfaring og kunnskap inn. Det er viktig å kunne skille gull fra gråstein; god sjef fra dårlig sjef.

Denne gangen viste det seg at den dårlige magefølelsen var fordi den nye sjefen din var skeptisk til hvem du var og hva du var god for. Etter en tid kom dere godt overens, og det viste seg at du også hadde havnet både i drømmejobb og drømmekarriere.

Du kan jobbe daglig med å utvikle din intuisjon gjennom å skrive dagbok. Da vil du samle erfaring og kunnskap om de intuitive impulsene dine og etterhvert kunne gjenkjenne hva som er gull og hva som er gråstein.

Lurer du på om du er intuitiv?

Jeg har laget en oversikt over 11 tegn på at du er intuitiv. Disse kan du laste ned ved å følge denne linken: “11 tegn på at du er intuitiv”

11 tegn på at du er intuitiv

Torsdagslive med Lill – Lær 3 pusteteknikker som roer deg ned.

For å ha en god kontakt med intuisjonen så er det viktig å være mottagelig og åpen for det som kommer til deg. På tordsdagen går jeg live kl 2000 og lærer deg 3 pusteteknikker som du kan bruke for å roe deg ned og bli mer intuitiv.

Liven sendes på Facebook Kundalini Yoga Oslo/Lill Legård. Ses på torsdag 🙂

Torsdagslive med lill

MiniRetreat i Lofoten

Kom i kontakt med din feminine kraft 27. – 30. April

Bli med til Lofoten i slutten av April og få kontakt med din kvinnekraften. Last ned programmet ved å følge linken: miniRetreat i Lofoten program

dreamstime_m_56283281

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s