EN ting du trenger å gjøre for å gi slipp på TVIL

Selvsabbotøren TVIL er noe de aller fleste av oss kjenner til. Har du noen gang vært inspirert til å gjøre noe du vanligvis ikke gjør; gå på kino alene, spørre noen på en date eller skrive bok? I inspirasjonens øyeblikk er himmelen blå, skogen er glitrende grønn og alt er mulig, men så går det noen minutter og TVILEN kommer krypende. Er det egentlig trygt å gå på kino alene? Hva om jeg blir avvist på daten? En bok er ikke noe jeg kan gjøre. Det er noe alle andre gjør, men ikke jeg…..

Skyene tetter seg til og det blir grått og uoversiktlig. Gleden ved å være inspirert forsvinner like fort som den kom. Hvordan i alle dager skal du greie å komme deg ut av vante vaner når TVILEN holder deg tilbake?

Du har kanskje også opplevd å hatt en intuitiv impuls på at du ikke burde gå ut den kvelden, eller sagt ja til den jobben? I stedet for å høre på intuisjonen så har du fulgt fornuften fordi TVILEN ga deg så gode argumenter for å velge fornuftig.

En kveld med venner er jo viktig for å ikke falle helt av det sosiale livet og jobben trengte du fordi du trengte tryggheten den ga. Det er bare det at nå angrer du fordi kvelden med vennene ble en vond opplevelse. Du kjedet deg og drakk altfor mange glass med rødvin. Ingen krise kanskje, men du lyttet ikke til intuisjonen og det ga deg en dårlig opplevelse.

Det er ikke viktig om det er “store” eller “små” valg du gjør. Det som er viktig er at du tør å stole UBETINGET på deg selv, din egen indre veileder, og ikke stemmene fra en svunnen fortid. Det er det som skjer når fornuften får høyest volum – du lar din mønster får diktere livet ditt. Stemmene fra mor og far, lærer, søsken og besteforeldre holder deg der du alltid har vært. De er TVILENs gartnere og har sådd noen gode frø og noen dårlige frø i deg. De gode er det lurt å beholde og med de finns det ikke tvil, men de dårlige er det lurt å gjøre noe med. De som aktiverer tvilen i deg.

Så hva kan du gjøre for å komme deg forbi TVIL?

Det er bare en ting å gjøre og det er å BESTEMME DEG FOR at du KUN skal lytte til intuisjonen 100%. Til og begynne med kan det være at det er vanskelig å skille mellom intuisjon og illusjon, men bare fortsett og si til deg selv:

“Jeg stoler helt og fult på mine intuitive impulser. De er klare, tydelige og veileder meg alltid på rett vei.”

Bare bestem deg – rett og slett!! Og si denne affirmasjonen mange ganger om dagen, iallfall 26 ganger.

Ikke no jamen, om, hvis, eller andre fyllord som stiller seg i veien for at du tar inn magien ved å følge din intuisjon.

Bare bestem deg og gjør det!

_____________________________________________________________________________

Trenger du hjelp for å komme i mer kontakt med troen på deg selv så anbefaler jeg deg denne 28 dagers takknemlighets-kur. Klikk på linken for å lære mer om #1008takk

_______________________________________________________________________________

På torsdag har jeg livesending hvor du får en meditasjon som hjelper deg til å ta bort tvilen og saboterende effekten den har.

Du finner livesendingen på Kundalini Yoga Oslo / Lill Legård

Torsdagslive med lill

_____________________________________________________________________________

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s