Fryktkuren!

Midt i den travleste tiden på dagen, etter jobben, så møter du en tidligere kollega. Dere har ikke snakket sammen på mange år. Gleder du deg over møtet, eller vil du helst gjemme deg?

Det kommer jo selvfølgelig an på hva som skjedde sist gang dere møttes, eller da dere jobbet sammen. Kanskje sa du opp en jobb på et sted der du kjente du krympet, mistet livsgnisten og døde mer og mer for hver dag. Du sa den opp til fordel for en jobb som var litt nærmere hjem for deg, og fordi du ikke trivdes; selvsagt.

Var din kollega en av årsakene til at du sluttet? Var han stadig på nakken din for å se om du hadde gjort en bra nok jobb, alltid kritiserte og opphøyde seg selv som den eneste proffe? Eller var det han som støttet deg, som var enig i dine observasjoner? Han turte bare ikke å gjøre noe med det – du var den modige. Han så veldig opp til deg for at du turte å lytte til deg selv, mens han enda jobber på samme sted.

Hver av disse senarioene fremkaller en følelse i deg; frykt eller kjærlighet? Det som for det meste er avgjørende for hvordan du reagerer er hvordan deres siste møte var. Er du som 80% av folket så gir du en automatisert motreaksjon.

Representerer han frykt, at han var den “besserwisseren” som alltid hadde rett,  reagerer du med frykt. Du vil ikke ha noe med han å gjøre. Han er bare ond, tenker du kanskje? Representerer han godhet? Var han den som støttet deg og var vennlig med deg. Da vil du mest sannsynlig reagerer du med glede, godhet og vennlighet.

 

Har du derimot tatt en fryktkur og løftet mye av dine ubevisste mønster inn i ett  lyset så betyr det ingenting hvordan det siste møte var. Du møter han med godhet og vennlighet uansett. Valget ditt om å bytte jobb var tatt fra hjertet. Det var intuitivt og kom fra et sted av dyp visshet om at du tok det rette valget.

Hva er fryktkuren?

freedom-of-fear

 

Det er når du blir bevisst dine skygger og ønsker å leve et liv i mer frihet. Ikke bundet av hvem du treffer hvor, eller hva du ikke tør å gjøre. Det er når du bevisst tilgir de som sårer deg. Ikke for at handlingene deres nå blir ok, men fordi du gir deg selv muligheten til å gi slipp på erfaringen, gi slipp på den frykten og begrensningen den skapte. Det neste du gjør er å meditere på takknemlighet. Du kjenner takknemlighet for at denne situasjonen har ført deg inn i noe bedre. Takknemlig for at du lærte noe om deg selv.

Dersom din tidligere kollega representerer begrensing for deg så er magien her at du nå forstår at din tidligere kollega ikke har det godt på innsiden. Han styres av egen frykt og egne begrensninger. Han overfører sin frykt over på deg, men du møter han med vennlighet og godhet. Dersom han er som 80% av hele befolkningen så møter HAN deg med vennlighet og godhet selv om deres siste møte var fryktbasert.

Tenk på det – du har kraften i deg til å forvandle din dag og en annens dag dersom du har fokus på to ting:

1.Tilgi de som har såret deg. De som har gjort deg vondt. 

2. Takknemlighet for det de har lært deg. 

Det er dette som er fryktkuren. Du trenger ingenting mer enn deg selv, din egen tid og litt fokus. Holdt på til du kjenner at du fylles med ro, aksept og kjærlighet på innsiden. Når det er oppnådd så har du fullført kuren og du kan stå trygt i egen kraft.

—————————————————————————————————————————————–

NYTT 6 UKERS KURS STARTER I OSLO; STYRK DIN INTUISJON

Hver tirsdag kl 1800 – 1930 i 6 uker holder jeg kurs i Oslo hvor du kan lære deg å styrke din intuisjon gjennom kundalini yoga. Meld deg på og les mer her!

LIVESENDINGER:

 

Hver torsdag kl 2000 holder jeg livesendinger på Facebook hvor jeg snakker om intuisjon og hvordan du kan aktivere og styrke ditt forhold til din intuisjon. Lik siden min Kundalini Yoga Oslo / Lill Legård for å holde deg oppdatert.

FÅ 5 GODE TIPS TIL HVORDAN DU KAN AKTIVERE DIN INTUISJON NÅ!

Jeg har også laget et ark med 5 tips til hvordan du kan aktivere din intuisjon NÅ!

Klikk her for å få det.

 

 

One thought on “Fryktkuren!

  1. Takk för at du delar ditt liv med oss,vi alla har fryktat nåt i livet stort eller smått som ventar på at gi slipp på

    Namaste

    Takk, Britt-Louise for hyggelig tilbakemelding. Frykt er bra så lenge det ikke hemmer, for det kan jo være mye vekst i det også ❤️💫

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s