Endelig lever jeg drømmelivet!

Jeg våkner hver morgen til en fantastisk stillhet i et lite hus i skogen. Jeg trekker pusten og kjenner at hver en pore i min kropp er takknemlig, allikevel har jeg ikke tenkt på at dette er drømmelivet. Først i går ble jeg klar over at dette er jo drømmelivet.

Solen skinte og det var -8 grader ute. Akkurat passe temperatur for at solen gir skogen et magisk skinn. De jeg leier hos har to Alaska Huskier som jeg får lov til å gå tur med. Denne dagen hadde jeg lyst til å ta en god lang tur i skogen. Veiene her tar aldri ende så vi kunne komme oss langt inn i skogen uten at det var fare for biler eller annet.

Der stod jeg bak på sparken med to hunder som villig dro sparken jeg stod på. Bortover gikk det i et bedagelig tempo som gjorde at jeg kunne nyte hver en micro-opplevlse i naturen. Sneen som spraket som diamanter når solen traff, trærne som var dekt med sne og uberørte vann med is som tok i mot solens varme stråler.

Nedover – ja da var det ikke mye rom for å nyte. Da var det best å holde seg stødig på sparken og gi seg hen til hundenes naturlige bevegelse i naturen. Å overgi seg har fått en ny betydning for meg. For dersom jeg gjorde motstand, eller kjente at jeg var redd for at det skulle gå galt – så gikk det galt. Derfor valgte jeg til slutt å overgi meg, bare flyte med – i en sinnssyk fart.

IMG_3569.jpg

I alle disse opplevelsene går det opp for meg at jeg lever DRØMMELIVET. Jeg har alltid ønsket med trekkhunder, men har ikke ville ha ansvaret alene. Det er krevende og forpliktende. Jeg har alltid ønsket å bo i skogen i stillhetens vakre toner og med nær kontakt til naturens vakre råskap. OG NÅ ER JEG DER HELT UTEN Å HA TATT BEVISSTE VALG, og uten at jeg har alt ansvaret.

Eller det vil si jeg har tatt bevisste valg. Jeg har fulgt hjertet mitt og jeg har fulgt den retningen som har gitt meg ro på innsiden. Jeg har fulgt de intuitive impulsene som har presentert seg for meg uten at jeg har sett hvor det har bært, uten at jeg har sett helheten.

I sommer valgte jeg å flytte fra Oslo på en impuls som handlet om at jeg lengtet etter naturen, skogen og stillheten. Jeg fikk mange fantastiske naturopplevelser, men det ble også en utfordrende opplevelse da det viste seg at det ikke var det jeg hadde tenkt. Ferden gikk videre og den gikk sørover igjen. Med en indre ro og en klar følelse av hvor jeg skulle trø det neste steget så beveget jeg meg med stødighet fremover – sakte, rolig.

I lange tider har jeg sett for meg at jeg bor i skogen, at jeg har stillheten og roen til å skape, men jeg har aldri visst hvordan jeg skulle få det til. Det utrolige er at jeg trengte ikke vite det heller. Ønsket mitt har vært så krystallklart at universet lett har kunnet legge ting til rette slik at jeg kunne stå bak sparken med disse to hundene og si: “Jeg lever drømmelivet.”

Det er enkelt, det er nært og det er levende. Det er drømmelivet for meg. Hva er ditt drømmeliv?

Det jeg har lært er at veien til drømmelivet er gjennom intuisjonen og tirsdag 16. januar starter jeg et 6 ukers kurs som heter Aktiver din intuisjon NÅ!

Vil du komme igang NÅ? Da kan du laste ned mine 5 beste tips for å aktivere din intuisjon.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s