Mine 5 beste råd for et FANTASTISK 2018

I fjor på denne tiden var januar et stort mørkt hull. Det lå en truende mørk sky over livet mitt og jeg hadde ingen tanker om å lage meg nyttårsforsetter. Det fungerer jo ikke allikevel, og skyene ble bare mørkere ved tanken på at noe bra skulle skje i det store og det hele. I år føles det helt annerledes ut; jeg er inspirert, kjenner på glede og nysgjerrighet på hva 2018 kan bli.

2017 var slutten på mange utfordrende og harde år for meg. Jeg var sliten og trett etter å møtt det ene udyret etter det andre fra fortiden, men nå er alt snudd og jeg skal fortelle deg hva jeg har gjort.

Det jeg har forstått er at min daglige praksis har virkelig gjort jobben sin. Når du begynner å komme i kontakt med sjelen, men din intuisjon, så kommer alt grums til overflaten. Alle dine skyggesider blir gjort synlig og tydelig for deg. Du får speilet alt det som holder deg tilbake i den fysiske verden i ulike relasjoner og situasjoner. Nå er den daglige praksisen viktig for å fortsette å styrke meg, for å kunne være i livet 100% med motivasjon, glede og livslyst. For at nye fantastisk rom skal åpne seg for meg.

HER ER MINE 5 BESTE RÅD FOR ET FANTASTISK 2018

1.DAGLIG ÅNDELIG PRAKSIS: Å han en daglig åndelig praksis er like viktig for meg som det å pusse tennene hver dag. Pusser jeg ikke tennene så blir det lett infeksjoner og hull. Det er det “lille” du gjør hver dag som har mest betydning for hvordan du har det. Tar du et bevisst valg om å koble deg på din sjel hver dag, dedikere tid til stillhet, meditasjon eller å skrive i dagboken din, så vil dagen din bli helt magisk. Summen av alle magiske dager i 2018 blir til et MAGISK OG FANTASTISK 2018.

meditation

2. INTENSJON: Å sette en intensjon for året gir universet en mulighet til å forstå hvilke retning du ønsker å bevege deg i. I september i år satte jeg intensjonen om å komme enda mer i kontakt med min intuisjon, koble meg mer på min sjels stemme. Det var en helomvending nesten med en gang. Jeg tok et bevisst valg om å styre livet mitt i en bestemt retning og da ble det mye lettere å ta neste skritt. Det er som å kjøre bil. Dersom du ikke har en vei å kjøre på, eller et mål å kjøre mot, så er det ikke så greit å vite hvor du skal. Du kan fort rote deg bort. En intensjon kan du også sette for dagen. Når du står opp om morgenen ta kontakt med hjertet, med sjelen og sett en intensjon ut fra det første som kommer opp for deg. SETT UANSETT EN INTENSJON FOR HELE 2018 – ETT ORD SOM BLIR DIN LEDESTJERNE DETTE ÅRET.

3. MAT: Tenk på hva du spiser. Kan du i 2018 eliminere en av disse? Sukker, kaffe, gluten, hvete, sjokolade eller fet/fritert mat? Ved å eliminere en av disse så vil du gjøre deg selv en stor helsetjeneste. All bevissthet rundt mat som du kan skape vil være helt avgjørende og viktig for din helse. I stedet for å ta disse stegene når du ligger syk så gjør det NÅ slik at du beholder helsen også i 2018.

4. TAKKNEMMLIGHET: hver kveld skriv ned eller reflekter over minst 5 ting du er takknemlig for. Det kan være den gode lunsjen du spiste, personen som smilte til deg i forbifarten, noe som gjorde deg glad, noe vakkert du har i livet ditt. Takk for det. Takknemlighet har en utrolig transformasjonskraft. Det høres kanskje for enkelt ut, men det er det enkle som er det mest kraftfulle. Det er det enkle som gir livet dybde og gnist. 100 mil starter med ett steg!

5. STÅ I DET SOM KJENNES TØFFT! Skulle det bli for deg som det ble for meg – at endringene du ønsker å gjøre utløser ubehag og smerte. STÅ I DET! Vi mennesker har så lett for å ville unngå smerte og ubehag, men det er en del av livet. Det er en del av det å vokse. Stå i det, vær med følelsen. Det er slik de transformeres, gjennom observasjon og stillhet.

Bruk livet ditt på noe som DU vil. Ikke lev livet ditt for, eller gjennom andre. Når du lever for deg så vil ALLE  rundt deg nyte godt av det. La 2018 bli et år da du setter kurs mot DITT LIV. Du trenger ikke utelate noe eller noen, bare ta enkle valg som gjør at du ler, danser og gleder deg over hver dag i livet ditt.

Trenger du inspirasjon, verktøy og veiledning? Kom gjerne på ett av min kurs som starter nå i januar:

Tirsdager på Frysja kl 1800 – 1930 Aktiver din intuisjon NÅ!

Onsdager på Majorstuen, Core Balance, kl 1900 – 1955 Kundalini Bliss

Er du nysgjerrig på Kundalini Yoga og ikke erfart det før? Meld deg på Introduksjonskurs til Kundalini Yoga søndag 14. januar. NÅ!

 

Kundalini Yoga er en raskt økende retning innen Yoga, og i dette introduksjonskurset vil du lære mer om:
– hva Kundalini Yoga er
– bruk av mantra og dens betydninger
– pusteteknikker som du lett kan ta i bruk i hverdagen din
– effektive meditasjoner for bedre velvære og helse
– innføring i Kundalini Yogaens historie

I Kundalini Yoga jobber vi mest av alt på et åndelig plan, men for å komme dit må kropp og sinn være med. Kundalini Yoga er en yoga retning som er åpen for alle uansett alder, etnisitet, overbevisninger eller størrelse.

En typisk Kundalini Yoga time består av mantra, fysiske øvelser, hvile, meditasjon og ulike pusteteknikker. I dette introduksjonskurset vil du erfare litt mer enn en vanlig Kundalini Yoga time, men du komme i kontakt med en følelse av ro og fred, akkurat som i en vanlig Kundalini Yoga time.

Er du nysgjerrig på Kundalini Yoga og er ny til yoga? Vi inviterer deg til å komme på en introduksjons-time med oss denne søndagen.

Du trenger kun å ha på deg klær som det er lett å bevege seg i, et åpent sinn og en god porsjon nysgjerrighet.

MAGISK NYTT ÅR TIL DEG!

dreamstime_m_80922935

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s