Hva er det verste som kan skje?

Du står i køen på matbutikken. Det er fredag og ALLE skal handle til helgen. Køen er lang og den beveger seg tregt. Hjemme er barna alene etter en lang dag på skolen. De har nok sikkert funnet seg noe å spise, men langt fra middag sikkert. I køen begynner du å tenke på barna enda mer. De har blitt store nå, snart i tenårene. En tid der alt blir snudd på hodet og barna er sårbare for påvirkninger utenfra. Du vet selv at moren din lå våken om natten og ventet på deg når du var ute med venner. Hva var problemet egentlig? Du husker jo at dere aldri gjorde noe som var “farlig”. Allikevel så sniker denne tanken om dine barns ungdomstid seg inn på deg, som en løve sniker seg inn på sitt bytte. Du vet at plutselig er den der.

Hjertet begynner å banke raskere der du står i køen på matbutikken. Bilder av barna dine som drikker seg full, henger med de “feile” menneskene og kanskje til og med blir fristet til å prøve dop. Det er så mange historier om barn som har blitt lurt av voksne menn på sosiale medier. Mobbing – tenk hvis barnet ditt blir mobbet, eller enda verre er mobberen.

Tankene dine har en fart på alle mulige problemstillinger som er raskere enn lysår. Det føles sånn iallfall. Bekymringene har vokst seg over hodet ditt du føler at du holder på å drukne i vonde tanker. “Hei, det er din tur!” Personen bak deg i køen dulter borti deg og du lander inn i køen igjen. Det er din tur, du betaler og skynder deg hjem.

Hjemme er alt bra.

Hva skal du gjøre? La bekymringene dine få styre dine valg og avgjørelser? Du vet jo det at det ikke er den beste måten å løse utfordringer på, og intuisjonen din har du sluttet å stole på for lenge siden. Eller det vil si du har mer eller mindre glemt hva intuisjon er.

Stedet å ta valg og avgjørelser fra er NUET. Dersom det viser seg at dine bekymringer blir en realitet og du står ovenfor en vanskelig situasjon med din ungdom så deal med det da. I dag er ikke dagen for å håndtere morgendagens “ikke-hendelser”. Når du tillater deg å være i øyeblikket, tilstede her og nå, så vil trenger du ikke bruke tid på å bekymre deg. Du kan spørre deg selv neste gang du tar deg selv i å være altfor langt inni fremtiden: Hva er det verste som kan skje?

Uansett hva som skjer så kan du ikke gjøre noe med det før det banker på døra hos deg. Det verste som kan skje er kanskje at ungdommen din blir for full på en fest en gang, men er det ikke bedre å da ha så god kontakt med din intuisjon slik at du vet å hindre din datter eller sønn i å gå på en festen eller være sammen med de vennene.

Intuisjonen jobber gjennom deg i øyeblikket, når du slapper av og holder sinnet åpent, våkent og nysgjerrig. Min påstand er at det verste som kan skje er at du har lukket døren for intuisjonen din. Jeg har laget 5 enkle øvelser og tips du kan bruke for å aktivere din intuisjon NÅ! Klikk på bilde under å få tipsene i din innboks.

Rose essential oil

Jeg har live sendinger på Facebook hver tirsdag kl 0800 – bli med å lær deg en meditasjon som hjelper deg å være mer tilstede i nuet.

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s