11 tegn på at du har mistet kontakt med din intuisjon.

Det er like overraskende hver gang å erfare hvor utrolig ute å kjøre mange av oss er. Vi greier ikke være alene med oss selv, og det er nesten slik at vi ikke greier å være sammen med andre heller. Det er alltid en epost som skal leses, en snapchat som skal sendes, en fb oppdatering som haster eller en instagram kommentar som skal hjertes. Det er noe på gang HELE tiden.

Faren med hele tiden å være “på” er at du mister kontakt med intuisjonen din, din indre veileder og beskytter. Du føler deg mer som et offer for livet og er stadig forvirret. Du vet ikke hvordan du skal ta enkle valg i hverdagen, og det meste føles håpløst og overveldene. Du stoler ikke lenger på deg selv, og langt mindre på din intuisjonen. Selv om du så gjerne vil, så er det stemmene fra oppvekst og samfunn som vinner for det mest.

Dersom du har mistet kontakt med din intuisjon så kjenner du deg kanskje fanget av hverdagens stress og krav. Du holder enda på den jobben som gir deg sikker inntekt, mens en stemme inni deg stille hvisker; “Ta frem lerret og malekoster og del ditt talent med verden.” Bare tanken på det skremmer deg og etterhvert hører du ikke stemmen lenger, du har mistet kontakten med din intuisjon, din sjel.

Er du fremdeles usikker på om du har kontakt med intuisjonen eller ikke? Les hvilke tegn du skal se etter for å kunne ta et valg om å gjøre en endring, om å komme tilbake til deg selv og stole mer på din intuisjon.

11* tegn på at du har mistet kontakt med din intuisjon:

1. Du har hele tiden hastverk og du føler livet er et kappløp med tiden

2. Du utsetter ting og unngår å ha kontakt med det som er dine drømmer og ønsker

3. Du tenker uklart slik at du noen ganger mister hva du har sagt midt i en samtale

4. Du er sta og hevngjerrig

5. Du misliker deg selv slik at det å prioritere deg selv skjer veldig sjelden

6. Ingenting virker, selv maskiner går i stykker

7. Du har nervene utenpå kroppen

8. Du føler ingen tillit

9. Valgene du tar tynger deg mer enn de løfter deg

10. Du føler deg overmannet og overfylt

11. Du forventer resultater for raskt

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Den gode nyheten er at du kan gjøre noe med det I DAG. Du kan bestemme deg for å gjenoppta kontakten med din intuisjon. Hvordan?

Intuisjonen din aktiveres og vokser når du tar deg tid til å være alene, til å lytte, når du skaper rom for kreativiteten, tar deg tid til meditere. Hvert minutt er en mulighet til å praktisere tilstedeværelse, til å observere i stedet for å reagere. Gjennom dette vil din intuisjon aktiveres og ved daglig praksis vil den vokse seg sterk og tilstedværende i ditt liv, og igjen bli din beste veileder og beskytter.

Bli med på gratis Webinar søndag 3. desember kl 2100 og lær mer om intuisjonens grunnpilarer, og hvordan du kan aktivere din intuisjon.

*De fleste av disse tegnene er hentet fra Penny Peirce sin bok “Lær deg å bruke intuisjonen”.

 

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s