Spør og du får svar!

“Ask and it is given.” Har du hørt den setningen før? Du sliter kanskje med et ubesvart spørsmål, en situasjon i livet ditt vedvarer og du river deg i håret og skjønner ikke for ditt bare liv hvordan du skal forstå dette. Situasjonen kan være at du stadig havner i konflikt med din søster. Fra din side er det omsorg og godhet i din tilnærming til at din søster ikke har det bra. Fra hennes side er du bare en slitsom forståsegpåer som hun ikke gidder å høre på.

Hvordan skal du komme deg ut av denne nedadgående spiralen i relasjonen med din søster? Hvordan skal du vite hva som er mest rett for både henne og deg?

DU SPØR UNIVERSET OM SVAR OG VEILEDNING.

Din intuitive kraft vil gi deg svaret du trenger og lede deg inn på rett spor. Det viktigste du gjør er å stille deg til rådighet for svar og veiledning, gi slipp på forventninger om et bestemt utfall, overgi deg og ha tillit til at du er får svaret.

Her er et forslag til hvordan du kan gå frem:

  • Sett deg i en komfortabel stilling på en stol eller i lett meditasjonsstilling på gulvet. Kjenn at du har en rett rygg, slapper av i skuldrene og ta kontakt med pusten. Gå inn i en lett meditasjon og hold fokuset på pusten. Spør deg selv spørsmålet du ønsker svar på. “Kjære univers jeg er åpen og mottagelig for veiledning og svar på hvordan jeg kan løse situasjonen som er mellom meg og  min søster. Takk for et klart og tydelig svar som jeg forstår lett.” Vent å se hva du føler.
  • Dersom du fremdeles er forvirret still spørsmålet igjen. Er det enda uklart for deg hva du skal gjøre med situasjonen så si til deg selv at du får svaret iløpet av de neste 48 timene.
  • I denne tidsperioden så bekrefter du for deg selv når du mediterer at du mottar et svar. Svaret kommer til deg enten gjennom en person, noe den personen sier, noe du ser på TV eller leser et sted. Det kan også være at du får en a-ha opplevelse som gir deg svaret du trenger.
  • Det er av ytterst viktighet at du virkelig tror på og er overbevist om at du får svar på ditt spørsmål. Grunnen til at det er viktig at du virkelig vil ha svar og at du er overbevist om at du får et svar er fordi den høyere Intelligensen aldri vil tvinge seg på deg med et svar. Alt ligger i dine hender når det gjeler åpenhet, mottagelighet og tillit. Er du skeptisk så registreres dette som negativt og universet vil holde svaret tilbake fra deg.

Jeg har fått de aller aller beste svarene på denne måten, og på helt overraskende vis.

Skriv til meg og del din erfaring med det å få svar fra universet.

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s