3 grunner til at frykt saboterer for din intuisjon.

60 – 70 000 tanker flyr gjennom sinnet ditt hver dag. 90% av det du tenkte i går tenker du idag. Det vil si at det ikke er mye utskiftning av tanker. Tanker skaper følelser, følelser skaper valg, valg skaper erfaringer. Når dette blir gjentatt nok ganger memoreres det i kroppen. Etter nok repetisjoner så er det nok at følelsen oppstår.  Du har laget deg en vane, en ubevisst vane. Valgene din baserer seg på hvordan du føler deg og siden følelsene dine memoreres i kroppen så skjer alt på automatikken, ubevisst. Du tar det samme valget og skaper den samme erfaringen.

La oss si du blir fortalt at du er usikker som liten. Du hadde en erfaring hvor du ble usikker og noen satte ord på det for deg. Dette blir til at du tenker jeg er usikker når samme følelse kommer opp, og følelsen av usikkerhet setter seg i kroppen. Fordi du har identifisert deg med følelsen usikker så skaper du valg i livet ditt som bekrefter din usikkerhet.

Følelser som usikkerhet, sinne, skam, dårlig selvfølelse, selvkritisk, sammenligning med andre, frustrasjon og angst er fryktbasert. De er en del av ego strukturen din, den ubevisste delen av kroppen din, som definerer som del av din personlighet. Jeg er usikker, jeg har angst, jeg er ikke god nok. Du har skapt deg en virkelighet som føles ut som at det er deg, helt og fullt. Dette står i veien for en god kontakt med din intuisjon. 

Et lite paradoks er at intuisjonen din jobber gjennom kroppen din. For å kunne ta imot intuitive beskjeder så må du være hjemme, avslappet og tilstede. Forskjellen er at du i denne tilstanden er bevisst. Du vet hva du velger og du vet hva som gjelder.

For å komme dit må du ta et bevisst valg på observere din tanker, finne ut hvilke tanker som drar igang de mønster som saboterer for deg. Frykt opererer hovedsaklig i underbevisstheten mens intuisjon krever en stor grad av ekspandert bevissthet. Frykt begrenser, trekker sammen mens intuisjon, sjelens stemme, er oppløftende, lett og utvidene.

1. Du lengter etter forandring, men tør ikke. 

Forandring er truende for ego fordi da mister det kraften sin. Å leve intuitivt betyr å leve fritt. Ego holder deg fengslet i fortiden. Alt du tenkte før skapte en følelse i deg som ble memoret av kroppen, og det er denne følelsen som føles rett for deg. Er en av disse følelsene usikkerhet så vil det å endre usikkerhet til trygghet være truende for Ego. Du, kroppen din, kjenner ikke igjen følelsen trygghet, og når denne opplevelsen blir presentert til deg så tar du valg som gjør at du faller tilbake inn i ditt gamle mønster og får bekreftet din usikkerhet igjen.

2. Du stoler mer på logikk enn på kreativitet.

Du velger jobb ut fra hva som er logisk for deg. Det som gir deg tilsynelatende mest trygghet og fast inntekt. I avgjørelser så hviler du i logikk i stedet for å tillate deg å tenke utenfor boksen, la kreativiteten lede deg. Du har ikke tillit til din egne indre veileder.

3. Du beskytter et mentalt bilde av hvem du er. 

Du har valgt deg et yrke som sykepleier eller lærer og etterhvert så definerer du din personlighet ut fra hvilke roller du har i jobb, eller også hjemme. Dersom du ikke kjenner deg tilfreds i yrke som lærer så velger du å fortsette (logikk) i jobben fordi hvem er du hvis du ikke er lærer? Hvem er du hvis du ikke er mor? Intuisjonen beskytter din sjels reise, og oppleves i øyeblikket mange ganger som irrasjonelt.

____________________________________________________________________________________________

MEDITASJON FOR Å GÅ FORBI SABOTØREN FRYKT

Meditasjon for et rolig hjerte er en fantastisk meditasjon for å lande enda mer inn i hjerte og åpne opp for mer kjærlighet og lys. Frykt og mørke kan ikke eksistere i lyset så dette er en fin meditasjon for å løse opp i fryktbaserte mønster.

Tune – in med ONG NAMO GURU DEV NAMO tre ganger

SITTESTILLING : Sitt i lett meditasjonsstilling

MUDRA (HÅNDSTILLING): Venstre hånd på hjertesenteret og høyre hånd i gyian (tommel og pekefinger sammen). Bøy albuen slik at håndflaten peker fremover.  Lillefinger, ringfinger og langfinger peker oppover. Underarmen er inn mot ribbena.

ØYNENE: Øynene er lukket og bak lukkede øyne fokuserer du på punktet mellom øyenbrynene. Husk! Du gjør så godt du kan.

PUST: Pust dypt inn og hold pusten inne så lenge du greier uten at deg blir anstrengende. Pust ut og tøm all luften ut. Hold pusten ute så lenge du greier.

Gjør medtiasjononen 5 – 11 minutter hver dag.

Tune – ut med lang SAT og kort NAM tre ganger.

____________________________________________________________________________________________

Den 3. desember lanserer jeg et nytt onlinekurs som heter Aktiver din intuisjon NÅ! For å få oppdatering og for å få med deg førlanseringen klikk her: Aktiver din intuisjon NÅ!

____________________________________________________________________________________________

 

 

 

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s