Gi litt mer faen…

Det knyter seg i magen, pusten blir “borte”, nesten som om du slutter å puste i håp om at når du trekker inn neste gang så er alt over; alle bekymringene dine er tatt av vinden. Det står visst på repeat, fordi neste gang du puste inn så er knuten i magen der fremdeles sammen med en stramhet i brystet. Tankene har gått helt amokk og det grenser mot angst. Du får faktisk ikke puste fordi alle bekymringer tar så stor plass i deg.

Er det ikke slitsomt å gå rundt å være bekymret for så mye; er jeg bra nok?, ser jeg bra nok ut?, er jeg flink nok?, hva skal jeg velge?, har jeg gjort nok?, sa jeg det rette?, rekker pengene til mat?, har jeg nok til husleie?, hvorfor puster jeg så rart?, hva var det klikket i kneet..? listen er UENDELIG lang. Tankene kverner om alt mulig dill dall. Noe viktig finns det innimellom alt tankekaoset, men 90% av det vi bekymrer oss for skjer ikke. Det skjer ikke!!!!! Er det ikke på tide å gi litt mer faen da?

Gir du mer faen så gir du mer plass for dine intuitive kapasiteter og da er det lett å ta gode valg, det er lett for deg å stole på det du sier, du har tillit til livet, du vet at du er flink nok og overflod strømmer inn i livet ditt. Dagene din blir mer effektiv fordi du bruker ikke tid på ting som aldri skjer, eller som ikke stemmer. Du vet hva du skal si til din partner for at han skal høre på deg. Du vet hva du skal gjøre for at det skal bli best mulig for alle. Du har selvtillit og du kjenner på selv-verdi.

Se for deg en stor arena. Den er fylt med mennesker. Det er så fullt at det er nesten tomt for oksygen. Det er ikke plass til flere når det er fullt. Ikke sant? Sånn er det med oss også – når vi fyller oss selv med bekymringer så er det ikke plass til så mye annet. Det er ikke plass til fantasi, kreativitet og nysgjerrighet fordi det er fullt av bekymringer.

Alle disse kvalitetene; fantasi, kreativitet og nysgjerrighet, er viktig for å ha kontakt med intuisjonen. Fantasien mater symbolverden, gir intuitive impulser en form. Gjennom fantasi kommer skaperkraften frem, din kreative kraft som er din evne til å skape dagen idag, dagen imorgen og alle dagene etter. Nysgjerrighet holder deg åpen og tom slik at livet kan fortsette å flyte gjennom deg; gi deg det du trenger når du trenger det.

Gi litt mer faen gjennom pust og intensjon

Nei, gi litt mer faen og kom i flyt med livet. Pust inn å si mentalt til deg selv Gi pust ut og si mentalt Faen, eller om du ikke er komfortabel med Gi Faen så kan du puste inn Gi og  puste ut Slipp. Gi slipp, overgi deg og tør å være deg selv. (Husk å pust gjennom nesen!) Gi faen like lett som trærne feller blad om høsten, eller like lett som bladet gir slipp på treet gjennom et vindkast. Hvordan det egentlig henger sammen er ikke så viktig. Det er bare viktig at du gir litt mer faen gjennom pust og intensjon. Gi faen og bli fylt med det som løfter deg.

PS Ikke gi faen i det som er viktig for deg som yoga og meditasjon, nok søvn og mat som nærer. Dette er også med på at du gir mer slipp, men det er et annet blogginnlegg.

Den 3. desember lanserer jeg et nytt onlinekurs som heter Aktiver din intuisjon NÅ! Klikk på linken for å holde deg oppdatert, for å få tips og inspirasjon til å aktivere din intuisjon.

Hver mandag morgen i hele oktober og november har jeg live sendinger kl 0800 hvor jeg deler tips og inspirasjon for å aktivere din intuisjon. 

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s