Har du intuisjon som en elefant?

Kanskje tenker du at det er lettere sagt enn gjort å være intuitiv, som med så mye annet i livet? Kanskje tenker du at noen er født med intuisjon og andre ikke? Eller at intuisjon er bare noe kvinner har? Du kjenner kanskje igjen uttrykk som kvinnelig list?

Intuisjon er som en muskel, og muskler har vi alle. Vi har altså alle intuisjon, men for noen er den mer aktivert. Medium og synske evner er bygd på en aktivert intuisjon. Ikke bare er den aktivert den er også vedlikeholdt. Å være i kontakt med din intuisjon er noe du må prioritere for å aktiver og utvikle den. Det er virkelig som en muskel; slutter du å trene så forsvinner musklene.

Å aktivere intuisjonen handler også om tillit og mottagelighet. Du må tørre å åpne døren til ditt indre, din fantasi, din kreativitet og din indre visdom. 

Vi er alle født med intuitive evner, og faktisk så er intuisjonen ett av dine viktigste verktøy å være i kontakt med når du skal navigere i din egen hverdag. Når du har et åpent og godt forhold til dine intutive evner så vil det være lettere for deg å ta gode valg, du vil merke at din kreativitet flyter lettere, du er på rett sted til rett tid.

I den tiden vi lever i med terrortrusler, krig og natur katastrofer så er det nærmest kun intuisjonen vår som kan lede oss til trygghet. Husker du tsunamien i Thailand? Det har vært utrolig mange dokumentarer og filmer om tsunamien, og noe av det som har brent seg fast hos meg var hvordan elefantene merket tsunamien lenge før den kom. Elefantene fikk intutive impulser som gjorde at de begynte å bevege seg mot fjellene og i trygghet. Vi har på så mange måter mistet kontakt med naturen og vår egen kapasitet til å lede oss selv til trygghet, til å ta gode valg og til ha tillit til vår egen indre stemme.

HVA KAN DU GJØRE FOR Å AKTIVERE DIN INTUISJON: 

Det første og beste du kan gjøre er å bruke 5 minutter hver dag på å være i din egen kropp. Når du ligger på ryggen så gå gjennom hele kroppen. Bare kjenne etter hvor har du beina dine, hvor er leggene, lårene, hoftene, magen og hva beveger seg i magen. Kjenn etter og lytt til pulsen av hjerteslagene din, legg merke til hvor du har armene og fingrene dine i forhold til hverandre. Føler du noe i overkroppen, i hodet ditt? Tune deg inn på hele din fysiske kropp, oppdag kroppen din og overrask deg selv med nye oppdagelser.

Dette er en utrolig fin øvelse å gjøre i naturen og en rask vei til å åpne opp for å kunne motta intutive impulser, symboler og språk. Å aktivere din intuisjon handler om tørre å være i egen kropp, det handler om å tørre å ta imot, ha tillit til deg selv og dine intutive evner. Vil du lære mer?

Den 03. desember lanserer jeg et helt nytt 40 dagers program for å aktivere intuisjonen. Meld deg på e-post listen for å holde deg oppdatert: Aktiver din intuisjon NÅ!

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

2 thoughts on “Har du intuisjon som en elefant?

  1. Intuisjon for meg er og lytte/kjenne/føle i kroppen min hva som er riktig for meg. Jeg spør meg selv. Lukker øyan og føle på svaret. Får jeg en god følelse/sug i magen/gåsehud er svaret JA. Får jeg en uggen følelse/ekkel følelse er svaret NEI……….

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s