Cold Depression

Forrige uke snakket jeg om Lise – hun som lever suksess livet, men som egentlig har det helt forferdelig på innsiden. Kanskje kjente du deg igjen i noe av det? Kanskje kjenner du på presset fra utsiden, blir overveldet av all informasjon, føler deg utilstrekkelig, nummen, tom og helt utenfor deg selv? Kanskje kjenner du på indre krav til deg selv om være god, flink, lur, suksessfull, pen og alltid vellykket? Dette er tegn på “Cold Depression”.

Denne uken har jeg filmet en meditasjon til deg som hjelper deg ut av “Cold Depression”. Fikk du ikke med deg forrige ukes blogg post så har du den her: Kjenner du Lise?

Jeg anbefaler deg å gjøre meditasjonene i 40 dager i 3 minutter hver dag. Dersom du har meditert mye  før så kan du gjerne øke antall minutter til 7 eller til 11 minutter. Det er alltid lurt å finne den tiden som passer deg og din hverdag. Dersom du tilpasser nye aktiviteter til Hviledagene så vil det være vanskeligere å gjennomføre i Hverdagen.

I videoen vil du høre at jeg tuner-inn med mantraet: Ong Namo Guru Dev Namo. Det betyr: “Jeg bøyer meg for min indre lære, min kreative kraft og min høyere bevissthet. Etter meditasjonen så vil du høre at jeg tuner-ut med SAT NAM som betyr; Sannhet er min identitet.

Jeg ønsker deg lykke til med meditasjonen. (Beklager – linken virker ikke akkurat nå. Jeg jobber med å oppdatere.)

 

Kjenner du at denne meditasjonen treffer, at beskrivelsen av “Cold Depression” treffer så tilbyr jeg Life Coaching timer hvor vi går grundigere til verks for å få livet ditt mer vitalisert og mer i tråd med hva du ser for deg at livet ditt skal være. Ta kontakt per epost til : lill@lilllegard.no

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s