KJENNER DU Lise?

Hun som alltid smiler, ler og løfter deg når du kjenner at dagen ikke går helt som du haddet tenkt? Lise, som alltid er i forkant, alltid den beste selgeren, alltid velinformert, alltid på farten, alltid så vellykket? Kjenner du henne?

Det du kankje ikke visste om Lise er at hun drikker hver kveld, bare for å roe ned hodet – alt det tankekjøret må stoppes, og et glass vin (eller to) er det som hjelper. Du visste kanskje heller ikke at Lise elsker å kaste seg utfor lange bratte bakker enten på sykkel eller på ski. Vennene hennes vet det, og de er stumme av beundring. Tenk å være så tøff, greie en krevende jobb, sjonglere avtaler med barna på kveldene og i helgene, være tøff og i tillegg ha et fantastisk forhold til sin mann. Det er iallefall det du tenker.

Hun er jo så “oppesen” på jobb, og på alle områder av livet sitt.

Dagene går, ukene går, årene går og Lise begynner å huske dårlig, hun glemmer så lett.  Hun tar dårligere og dårliger valg og hun kjenner på et helvetes sinne på innsiden. Alt provoserer og alt regarer hun på. Barn og mann får kjenne på utålmodigheten som Lise skjuler på jobb. Viser hun det på jobb så kan hun miste jobben, miste fasaden – det perfekte livet. Hva har hun igjen da?

dreamstime_s_59095778Presset på utsiden begyner å bryte Lise ned. Hun har dager hun er helt nummen, helt avsondret sitt eget følelsesliv. Det er adrenalinet som gir livsgnist, de dristige turene ned bratte fjellsider, som gir et kikk sånn at Lise kjenner at hun faktisk lever. Sinnet er der enda, utålmodigheten er der, og dramaene blir større og større.

En dag får mannen melding fra sykehuset om at hans kone er alvorlig skadet etter en alvorlig trafikk ulykke…. Dette blir vendepunktet for Lise, for familien og for hennes videre karriere. Du har kanskje vært der selv, eller er der? Dette er alt tegn på Cold Depression, eller Kald Depresjon, som Yogi Bhajan kalte det.

Kald Depresjon er ikke bare en personlig utfordring, det er en global utfordring. Yogi Bhajan snakker om at Kald Depresjon er “the silence of the soul”. Det er nå du logger deg av din høyere bevissthet, din forbindelse med alt rundt deg og når føler deg bunnløst ensom at du kanskje også har Kald Depresjon.  Du har ikke lenger tilgang til din indre veileder, til kilden, og du er ikke i kontakt med din styrke. Du bryter ned reservene i stedet for å bygge opp reserver. Du lever på adrenalin i stedet for Prana. Livsenergien er tappet og du går hele tiden på akkord med deg selv.

Kald Depresjon er et symptom på det store epokeskiftet som vi er en del av.  Du vil se at Kald Depresson bryte ned ressurssterke mennesker, og denne gangen er  vi mange fler enn noen gang i dette epokeskifte. Vi er mange fler som gjennomgår denne tilstanden av nummenhet.

Om du er keen så legger jeg  ut en meditasjon i neset uke som hjelper mot Kald Depresjon. Den bygger opp nervesystemet og styrker hormonsystemet. Denne meditasjonen bryter gjennom nummenheten og fyller på med Prana, ren livsenergi.

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

One thought on “KJENNER DU Lise?

  1. Pingback: Cold Depression

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s