Universet har 3 svar til deg! 

YB sitat 7ece09c8dcf7cf746cb701164963380b

Ordet bærer en skaperkraft større enn hva vi kan forestille oss mange ganger. Det du sier akkurat nå skaper ditt neste øyeblikket. Øyeblikket er tiden etter nuet – altså i universets perspektiv har ikke tid noe linjær bevegelse. Tiden er kun en bevegelse der virkningen av årsaken skjer naturlig når alt ligger til rette for det.

Når du mediterer kan du noen ganger få en følelse av at rom og tid opphører. Du er i en ekspandert tilstand hvor ditt begrensede mennesklige aspekt er i annen rekke. I sin helhet består vi av både det som begrenser, det som skaper rammer og struktur ; kroppen vår, og det som er uendelig, skapende og alltid i bevegelse; sjelen.

Meditasjon forener materien med eterien fordi det ene kan ikke eksistere uten det andre I denne verden vi lever I. Det er en universell lov ingen kan komme uten uansett om du tror på det eller ikke. Og universet er som ånden i Allandins Lampe den gir deg alt det som du “ønsker” deg.

Mange tror at det handler om at man vinner i Lotto bare ved å tenke på det. Det som virkelig styrer hva du skaper er de mønster som ligger I din underbevissthet. De sporene som er skapt gjennom din oppvekst og din egen utforskning av verden. Noen ganger er de i synkronisitet med din dagsbevissthet, men mange ganger er det to ulike krefter. Underbevissthetens automatiserte væren er som oftest den som vinner.

Det vil si at dersom du vokste opp i et hjem der mor og far gjorde som de sa, at de ga deg kun ubetinget kjærlighet og du fikk erfare livets overflod så vil det være letter for deg å være i synkronisitet med livet.

spiritual earth 20638460

Universet vet uansett mer enn hva du som enhet kan vite om deg og de/det rundt deg. Derfor vil det gi deg ett av tre svar når du sender ut din skaperkraft, dine ord, dine tanker og dine ønsker:

 

  1. Ja – det du spør om blir umiddelbart manifistert.  
  2. Vent litt – alle brikkene er ikke på plass enda for at det skal bli det du tenker, eller bedre. 
  3. Det kommer noe bedre – dette var ikke ment for deg og noe bedre er I vente.  

 

Universet vil deg alltid det beste, og svarer alltid med å levere det du ønsker deg. Ønsker du deg penger, og sitter med en underliggende følelse av at du ikke fortjener det, så vil du få bevis som støtter din følelse av å være verdiløs. Universet setter det på vent til du har forstått at du også er verdifull.

dreamstime_s_25383579

Gjennom en daglig meditasjonspraksis vil gapet mellom din underbevissthet og din dagsbevissthet smuldre bort. Tankene skaper følelser og følelsene våre er som ulike typer  vann, og når du lever mest fra underbevisstheten vil vannet, eller tankene dine, være grumset og uklar – ja til og med kanskje brakk, helt stagnert. Gjennom å meditere blir tankene dine like klare som et uberørt fjellvann, og du lever mer fra et våkent sted.

Hva er din erfaring med å meditere?

 

 

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s