Kundaliniyoga Lærerutdanning i Oslo

Mer om Kundaliniyoga lærerutdanningen i Oslo www.kundaliniyogainstitutet.se

I vår tid så oversvømmes vi av informasjon, forventninger både fra andre og oss selv, vi deles i små biter og vet ikke riktig hvordan vi skal plukke oss selv opp igjen. Noen møter veggen, andre får store helseproblemer og andre igjen kjenner en lengsel etter en dypere og mer autentisk relasjon til seg selv og andre.

Gyan mudra

Kundaliniyoga Lærer utdanningen hos Kundaliniyoga Institutet var for meg et sted hvor jeg kunne få satt mine løse brikker på plass, renset litt i livet mitt på flere plan og nå funnet et sted i meg selv hvor stabilitet og glede er hverdagen min.

Kundalini Yoga ble bragt til vesten av Yogi Bhajan og i en video fra 1993 snakker han om akkurat det som skjer i vår tid. Overstrømming av informasjon, av muligheter, grenser som endres og mennesker som går seg vill i all denne informasjon og i alle disse muligheter. Det blir for mye – så mye at mennesket nummes, at vi mister kontakt med det som er viktig for oss. Vi mister kontakten med vår sjel.

screen-shot-2014-05-15-at-9-39-35-am

En utdanning som kundalini yoga lærer er på mange måter en veldig personlig reise, men også en mulighet til å erverve seg kunnskap og verktøy du selv kan bruke for å din egenutvikling. Det er verktøy du kan dele med andre som trenger støtte, endring og mer balanse i livet. Utdanningen er omfattende og grundig. Du lærer om yogisk filosofi, vestlig og østlig anatomi, asanapraksis (fysiske øvelser), meditasjon og du får erfare retreat livet med rensende mat i vakker natur.

IMG_9623.JPG

Til høsten starter Kundaliniyoga Institutet sin 3. utdanningsrunde den 22. september i Oslo på Unity Senteret i Møllergaten. Utdanningen går over 2 år med 5 samlinger per år. Første året er fokus på selvutvikling og andre året er det fokus på lærerrollen.

Viveka Pasquier og Maja Tellegård er Lead Teacher Trainers med mer enn 20 åre erfaring som Teacher Trainers. I denne runden av utdanningen vil også jeg sitte på matten som en av lærerne på utdanningen. Jeg gleder meg enormt mye og håper virkelig at alle de som kjenner seg inspirert til å ta fatt på en slik reise, utvikle sin åndelige kapasitet og vikle seg ut av mønster som ikke server din livsoppgave.

Verden trenger fler lysarbeidere, verden trenger deg ❤

Du kan lese mer om utdanningen ved å følge denne linken: www.kundaliniyogainstitutet.se

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s