Ut av ensomheten. 

Har du noen gang følt deg ensom? Den følelsen av å være helt alene uten å kjenne nærhet til noen andre mennesker. Den følelsen av å være alene selv sammen med flere andre. Har du kjent på den følesen så vet du at den kan være vond og sorgfull.

I Kundalini Yoga praktiserer vi mye meditasjon og en av mine favoritter heter “Morning Call”. Den har mantraer Ek Ong Kar Sat Nam Siri Wahe Guru. Dette mantraet kaller deg tilbake til enhet med skaperverket, den bringer deg tilbake til din sanne essens som er lys og kjærlighet og dette mantraet kaller på din indre lærer.

Når jeg meditere så kan jeg kjenne hvordan mantraet løfter meg og holder meg i en vibrasjon av enhet. Kroppen min smelter inn i Altet og vi er ETT.

spiritual earth 20638460

Kanskje høres dette svevende ut, men for meg er dette en vei ut av den vonde ensomheter, frykten for å aldri finne samhørighet. Gjennom dette mantraet har det åpenbart seg en helt ny familie for meg, venner jeg resonnerer med, som jeg kan le sammen med, bare være sammen med og føle en varm og trygg samhørighet med.

I grunn og bunn er vi alle ett og ensomhet er kun en illusjon og du er en vakker meditasjon unna å føle denne enheten: Ek Ong Kar. Gyan mudra

I sommer sitter jeg i dette rommet på Reine i Lofoten om du vil vite/erfare eller lære mer om meditasjon, og jeg holder enda på med Ek Ong Kar….. om du vil være med på den.

www.catogarden.no

 

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s