Chant bort hjertesorg!

dreamstime_m_51723939Er du en av dem som har kjent på hjertesorg? På smerten av å miste noen, eller smerten i å bli skuffet, avvist? Eller kan du med hånden på hjertet si at du aldri har følt på hjerte smerte? Vet du – om du sier at du er en av dem som ALDRI har følt på hjertesorg så tror jeg ikke på deg. Hjertesorg er en av livets store lærermesterer og dersom du er som de fleste av oss så har det satt sine spor. Det har satt seg spor i form av frykt for å oppleve denne smerten igjen. I denne frykten så lager vi oss mestringsstrategier som kanskje fungerte første gang, men ikke nå lenger….

Frykten gjør deg redd for å gi slipp på angsten for å bli avvist eller frykten for å ikke være god nok. Frykten gjør at du ikke tør gå inn i et nytt forhold, eller starte en ny karriere. Det kan også være at du gir deg selv skylden for at det gikk som det gikk, og har lovet det selv at det aldri skal skje igjen.

I Kundalini Yoga har bruker vi mantraer – høyfrekvente ord som går inn å renser ut negativitet og begrensninger. Tenker du at dette er bare humbug? Tenk igjen – hvordan føler du deg når noen kritiserer deg eller lar sitt eget sinne gå utover deg? Ikke så bra mest sannsynlig. Derimot hvis noen gir deg ros og skryt, sier fine ting til deg så føles det godt. Du åpner opp og vil vennlig innstilt. Stemmer ikke det?

Dette er kjernen ved mantraene – de er super positive frekvenser som infiltrere energi kroppene din, følelsene dine og tankene dine.

Rakeh Rakenhar er et mantra som brukes i Kundalini Yoga for å smelte bort hjertesorg og frykt basert på erfaringer som har gitt deg hjertesorg. Ikke tro på hva jeg sier nødvendigvis – prøv det selv. Her er et youtube klipp med mantraet:

Lytt til det når du sover, kjører bil eller bare slapper av. Gjør det hver dag de neste 40 dagene og se hva som skjer – bare som et lite eksperiment.

Lykke til!

PS! Jeg blir veldig glad for å høre hvordan det har gått for deg.

Fryktløs dag til deg 🙂

Lill

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s