Har du skjønt hemmeligheten bak Loven om Tiltrekning?

Overalt hvor man snur og vender seg så snakkes det om og skrives om Loven om Tiltrekning. Jeg kjenner at jeg tiltrekkes av den fordi den lover gull og grønne skoger. Det høres så forlokkende ut å leve i sus og dus. Mennesker som har gått fra konkurser og et gateliv lever i lykkerus og luksus, og alt kun fordi de har skjønt loven om tiltrekning. Kan det være så enkelt?

Hva er Loven om Tiltrekning?

Teal Swan snakker om at vi mennesker har inngått en kontrakt før vi kom ned til denne jorda, eller opp – hvem vet? Loven om Tiltrekning er en av punktene i denne kontrakten. Det handler om at likt tiltrekker likt, eller at vi mennesker er mangneter som tiltrekkes oss det vi tenker på dersom vi greier å integrere en ”god” følelse med tanken. Vi skal visualisere det vi ønsker å oppnå, føle det i hele systemet vårt og derpå handle som om det allerede har skjedd.

frekvensDet er jo fint og smart og interessant, men hvorfor er det så mange som ikke får det til da heller? Jeg tror at vi bevitner Loven om Tiltrekning hele tiden, og at det ikke bare handler om nytt hus, ny bil, ny kjæreste, nye høytalere eller annet nytt som skal gjøre tilværelsen fin, trygg og hyggelig.

Jeg tror Loven om Tiltrekning handler om at de mønster som du har liggende i underbevisstheten i stor grad styrer hvordan og hva du tiltrekker deg. Loven om Tiltrekning handler ikke kun om det vi setter et positivt fortegn på heller, det handler om ALT. Jeg, for eksempel, har erfart mye avvisning i min barndom og før jeg skjønte at dette var et dominerende mønster så tiltrakk jeg meg forhold (menn og kvinner) hvor jeg ble avvist. Det var ikke før en med-student på en retreat på Bali sa til meg: ”Når skal du slutte å manifestere avvisninger.” Det fikk meg til å tenke, og det fikk meg til å våkne.

Jeg ble bevisst et mønster som skapte uønskede situasjoner i livet mitt og gjennom det kunne jeg gi slipp på mønsteret og gå videre. Etter det har mine forhold endret seg til å ekskludere opplevelser om avvisning. Loven om Tiltrekning er alltid i bevegelse og alltid aktivt og tilstede i livene våre. Det er slik vi vokser og får nye perspektiver. Det er slik verden utvikler seg. Indre trossystemer speiles i den ytre verden og gir oss på den måten en mulighet til å gjøre endringer dersom det trengs. Loven om Tiltrekning er en viktig lærermester.

Gjennom min daglige Kundalini Yoga praksis har jeg erfart at jeg kan styre min egen energi og min egen frekvens. Min erfaring er at Loven om Tiltrekning opererer gjennom frekvenser. Det indre landskapet har en frekvens som ressonerer i den fysiske verden. Denne frekvensen matrialiserer det du trenger å vite, oppleve, erfare og se for å ekspandere som sjel. For å ha mer ”kontroll” på hva du skaper i livet ditt så trengs det en oppvåkning. Du trenger å bli bevisst dine mønster, din blåkopier som du går rundt å bærer på. Frekvens er ikke noe du kan lete etter, det er noe du skaper gjennom affirmasjoner, mantraer, fysisk bevegelse og meditasjon.

blueprint5

Hvilke blåkopier bærer du på? Dersom du setter av litt tid til å reflektere rundt dette, og setter av tid til meditasjon så vil du se hvor magisk alt endrer seg. Hvil i vissheten om at alt er som det skal, du er trygg og ivaretatt på alle plan. Alt annet er en illusjon som Loven om Tiltrekning viser deg slik at du kan ta vekk sløret og våkne opp til det sanne deg, til det som er ditt sjeleaspekt i virksomhet gjennom din fysiske kropp.

Vi er medskapere i våre egne og andres univers. Loven om Tiltrekning er der om vi tror på den eller ikke, akkurat som Loven om Gravitasjon….

Hva er din forståelse av Loven om Tiltrekning?

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

3 thoughts on “Har du skjønt hemmeligheten bak Loven om Tiltrekning?

 1. Jeg tror også det er slik du skriver. 😊 Hvordan klarte du å gi slipp på avvisningsmønsteret? Jeg har det samme mønsteret, men vet ikke hvordan jeg kan endre det?

  Liked by 1 person

  1. Hei Lene,

   Så gøy at vi deler samme syn på Loven om Tiltrekning 🙂

   Måten jeg ble kvitt det på var å gjøre min daglige praksis. Det var gjennom å bli bevisst hva dette mønsteret handlet om, og ikke minst så handlet det om at jeg tok et blikk utenfor min egen navnle 🙂 🙂 🙂 Det har lett for å bli sånn at vi tolker andres respons med utgangspunkt i egne sår. Og det er jo ikke helt rett. Mange ganger når man føler seg avvist – iallefall var det sånn for meg – så handlet det mer om at den andre personen hadde et annet fokus, noe annet i tankene og kanskje de bar på egne bekymringer.

   Jeg begynte å gi slipp på å skape historier rundt hendelser hvor jeg følte meg avvist. Så tok jeg heller litt ekstra godt vare på meg selv med full tillatelse til å føle det akkurat som jeg følte det der og da.

   Det var for meg en fundamental øyneåpner når min medstudent spurte om når jeg skulle slutte å manifestere avvisning at det var som å slå på en bryter for meg. Det kan være helt anderledes for deg 🙂 Men vit at avvisning ikke nødvendigvis er avvisning – som oftest handler det om den andre ikke om deg, om du skjønner hva jeg mener?

   Avvisning kan også være en del av et større mønster. Jeg holder et webinar i begynnelsen av novmeber – kanskje kan det inspirere deg til å finne andre svar eller løsninger….

   Vikgtigst av alt har min egen daglige praksis vært 🙂

   Tusen takk for spørsmålet foresten 🙂

   MVH
   Lill

   Lill

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s