Du og jeg er ren energi!

Du og jeg er ren energi!

Vi er energi som er i konstant forandring under overflaten av oss selv, og på utsiden av oss selv – og vi kan kontrolere det med sinnet vårt!

Jeg har mine erfaringer fra tidlig i livet som gjør at jeg skaper samme situasjoner som minner om tidligere situasjoner. Gjennom min barndoms lærdom og erfaringer skaper jeg en virkelighet jeg gjenkjenner. Dette er jo veldig begrensende når jeg vet at jeg kan skape min egen virkelighet gjennom tankekraft, men er det tankekraft alene?

Vi er energi og vibrerer på ulike frekvenser gjennom vår emosjonelle kropp. Det er her manifestasjonskraften ligger. Hva vi føler, er hva vi skaper. Er vi vant til ubehag, avvisning og begrensninger så er det dette vi skaper. Er vi vant til rikdom, et hav av kjærlighetsfylte erfaringer så er det det vi skaper.

Det som er spennende er at vi kan gjøre om på disse programmeringene, disse vibrasjonene gjennom yoga og meditasjon. Alle erfaringene våre sitter i kroppene våre både den fysiske og alle energi kroppene våre, og gjennom fysiske øvelser og meditasjon bryter vi opp disse blokkeringene slik at vi kan åpne opp for nye erfaringer, åpne opp for å skape nye historier, nye virkeligheter.

Vi kan kontrollere energiene våre og det vi sender ut gjennom sinnet, men vi trenger også å ha hjertet med. Vi trenger at de er på lag, ikke at de sender ut ulike vibrasjoner. Hvor mange ganger har du ikke ønsket deg noe og kjent på en motstand, en begrensning som snakker stille inni deg? Eller sagt til deg selv: hvorfor er alle andre så heldig i livene sine og ikke jeg?

Når vi klarer å få hjertet og hodet i samklang da åpner det seg dører vi aldri visste eksisterte. Noen har mer jobb enn andre å gjøre, og det er greit.

For meg skapes denne samklangen gjennom daglig åndelig praksis, gjennom jevnlig å praktisere kundaliniyoga og meditasjon.

IMGP5444 IMGP5372

Posted by

Kundalini Yoga Lærer og Spirituell veileder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s